Poken

Wat de FUCK is Poken ? Poken is een leuke grappig voorgegeven USB-stick (sleutelhanger) die je een paar seconden tegen elkaar aanhoud, mekaar gegeven uitwisselt, met allerlei sociale gegeven die je wil delen zo als Hyvers, MSN, Twitter, blog, telefoon nummer, adressen of wat dan ook, gewoon het visitekaartje 2.0 en vast de rage voor 2009 en de komende jaren. Een visitekaartje die je kan editen op je PC of Laptop, dus altijd up to date, zo rond de 14 euro kost en max. 64 contacten in het geheugen kan opslaan, wat niet wil zeggen dat de nieuwkomers een groter geheugen zullen hebben.

Poken is het digitale swaffelen, in DePers. Je hebt natuurlijk ook al een Poken-Hyves. De NOS heeft een leuk filmpje daarover : Nieuwe Trend : Poken en op gadgetsenonderwijs.nl heb je een uitgebreide uitleg over Poken, altijd handig als een onderwijzer weet waar jongeren het over hebben.
Dus MADBELLO moet ook natuurlijk een poken hebben, al hoef het voor mijn niet zo gek er uit te zien, gewoon is voor mijn al gek genoeg. Heb jij al een poken ?

header_image2

Poken: The Movie


En vergeet niet te kijken en te lezen bij : meisjevandeslijterij.nl met haar verassende aanbiedingen en zelfs kortingen van wel meer dan 10% 😉

19 gedachten over “Poken”

 1. Bestel nu kaarten voor het allerlaatste concert van MICHAEL JACKSON! op welgoedkoopnietgratis.nl (de banner rechts).

  Zit je een beetje krap bij kas maar wil je toch lekker veel bellen en smsen? Wij hebben de beste belaanbiedingen op een

  rijtje gezet, per provider: welgoedkoopnietgratis.nl !

  Kijk ook hier eens voor de nieuwe rage van 2009, papieren visitekaartjes zijn verleden tijd: pokens4u.nl :-p

 2. pokens4U.NL ! Bestel je digitale visitekaartjes goedkoop en snel!

  Je kan ze hier bestellen voor €13,95 p.s. Andere websites die ze goedkoper aanbieden hebben ze vaak niet op voorraad, of de acties zijn voorbij/prijzen verhoogd.

 3. Ik ruik een aantal nieuwe security-lekken als poken de trend gaat worden binnen de AIVD, OM en bij “andere integere instellingen”. Ik zie het eerste bericht al komen; “politieagent(e) ontslagen na onbewust poken met infiltrant” 😉

 4. @ Styleless : De Twitter account van Balkenende is naar alle waarschijnlijkheid echt nep, niet zo als die van Maxime.

  @ Doe mijn maar 3.0

  @ Barry : Hebben vrouwen tegenwoordig ook een USB ? 🙂 EINDELIJK

 5. Balkenende poked al jaren alle nederlands in hun achterste die gore kwal. Nee voor mij is het niets hoor dat poken gedoe, ga een beetje al volwassen vent met een of ander poppetje op zak lopen. Stop liever me eigen poken bij een lekker wijf in haar usb ingang 😉

 6. @ Cas Ferrot : Dat zag ik al ergens staan volgens mijn was het @Lucasbert of zo die het noemde.

  ikwiljepoken.nl has been registered for future usage.

  Daar moet dan snel wat op komen, vind je niet ? 😉

Reacties zijn gesloten.