Blank Trots Veilig & Mooi

wittekracht.jpgIk zal niet rusten voordat Nederland weer wordt zoals het hoort te zijn : blank, trots, veilig en mooi. De opkomst en ondergang van extreemrechtse sites en of Dit Kan Niet Waar Zijn, een ultrarechtse site zou zijn ? Dat heb ik nooit gedacht, maar de maatschappelijke ontwikkelingen laten soms geen keuze in een mening en of het nieuws zo word gestuurd, dat zelfs de linkse denker een rechts stampunt moeten innemen. Dus dat is een duidelijke opkomst en de ondergang is maar schijn. Wij komen ongewild lijnrecht tegenover de mening van de gevestigde politiek en uiteindelijk heeft de burger niets te vertellen, maar die mening zal blijven, luister naar de borrelpraat of vraag het aan de man in de straat. NRC

4 gedachten over “Blank Trots Veilig & Mooi”

  1. Ik had het gelezen! Ik kan het me wel voorstellen. Misschien te weinig bezoekers? Te weinig tijd? Er zijn zat redenen om te stoppen. Wel jammer natuurlijk. Ik was al een hele tijd niet meer op de site geweest, tot voor kort. Vorig jaar wel naar een meeting geweest!

  2. Dag Monique. Ik had je verhaal gelezen op DKNWZ. En je kan je niet voorstellen dat die gasten misschien willen stoppen.

  3. Ah, dit heb ik net gelezen bij DKNWZ en gaf daar deze reactie:

    Ik begrijp niet, wanneer je een kritisch artikel plaatst, met kritiek op een maatschappelijk probleem or what ever, dat je dan al snel als extreem-rechts bestempeld wordt. Ik lees ook de site Het Vrije Volk, ik heb het bewust tussen mijn linken staan. Betekent dat dat ik extreem-rechts ben? Bullshit. Er zijn artikelen die ik op die site waardeloos vind, maar ook die ik heel goed geschreven vind. Je kan het eens zijn met een standpunt van iemand die rechtser denkt dan jij, dat betekent niet dat jij dan ook zo bent. Ik kan het ook eens zijn met een links georienteerd persoon, dat maakt mij nog niet links. En als maatschappij-kritische site, zoals ditkannietwaarzijn, kom je niet onder links of rechts uit, heel simpel. Diegene die een stempel drukt, daar valt dan meer over te zeggen, die wil dus dat je perse in zijn/haar straatje meedenkt!

    Vrijheid van meningsuiting, ik denk dat velen zijn vergeten dat daarbij hoort, vrijheid van denken, en als je klakkeloos de media volgt en de massa achterna rent, tja, ben je dan vrij in je hoofd om een eigen echte onderbouwde mening te hebben? Nee dus!

    Media doet aan mind-fucking, in opdracht van de regering, denk vrij, denk los van het geheel.

  4. Ze proberen ons idd te sturen. Maar mijn mening blijft die van mij, en zal niet veranderen door de manipulatie van anderen..

Reacties zijn gesloten.