Rook Gordijnen

Dames & Heren ! Wie kent Monique niet ? Deze dame heeft meestal een ongezouten mening, niet links en niet recht, maar recht door zee, genadeloos hard maar waar, recht en rechtvaardig. Maar wat ik wou zeggen is dat, Monique na vele omzwervingen bij verschillende weblog diensten eindelijk voor haar zelf is begonnen zonder het risico dat ze gecensureerd zou worden. Dus ga snel kijken bij Monique der nieuwe Blog : RookGordijn.org

22 gedachten over “Rook Gordijnen”

 1. Ach Monique, er zijn zoveel leuke dingen in het leven. Als je je drukt maakt om anderen, dan kom je niet aan jezelf toe. Mensen veranderen is nog niemand gelukt. Als je vriendelijk bent tegen mensen, dan zijn die ook vriendelijk tegen jou. Je roept namelijk de reacties van anderen zelf af. Ik weet wel, dat doen anderen ook, alleen dan is het de kunst om je niet uit de tent te laten lokken. Op deze manier blijf je (bek)vechten.

 2. Hee, Mike, een foto met een boodschap! Een boodschap die nergens op slaat overigens. Ik heb menig foto gezien met dit soort slogans, het zijn de mensen, die de holocaust ontkennen. Het is onmacht, bangmakerij wat die slogans uitdragen. Het gaat de radicale islam niet lukken, is nog nooit gelukt, zal nu ook niet gebeuren. Te veel haat hebben die mensen, te weinig normaal menselijk gevoel.

 3. @Vedat: Ik begrijp dat jij mijn site niet interessant vindt? Geeft niets hoor. Dat is het mooie aan mensen, we hebben allemaal verschillende interesses, prachtig! Ik heb een fijn leven, en ja, ik maak me druk om mensen, maar ik maak me het meeste druk om de maatschappelijke verhoudingen. Niet te stuiten, ik kan er niets aan doen, haha, aard van 't beestje!

 4. Waar Monique zich al niet druk om maakt, zeg. Ga toch lekker zelf leven, zou ik zeggen, in plaats van je druk maken om andere mensen.

 5. Hee, dit is wel een mooie afbeelding zeg! Al zie ik mij nu niet in een burqa lopen….Ik doe mijn best de islam te ontsluieren, dat iedereen maar mag ontwaken!

 6. hahaaaa, jouw reactie staat er weer hoor, even copy and paste vanuit mijn mailbox….pff, ik kon wel het hele artikel overnieuw maken zeg, dom, dom en ik ben niet eens blond ๐Ÿ™‚

  Doorgeefstokjes zijn van die logjes met vragen, meestal over een nutteloos onderwerp of privé-vragen, en dan geef je dat door aan iemand in jouw 'vriendenlijst'. Zo heb je allemaal van dat soort dingen. En na drie jaar bloggen had ik het helemaal gehad. Op eurabia.punt.nl doe ik daar helemaal niet aan mee, dat is puur info. Freeexpressions hou ik misschien voor de gein, evenals metta, maar eigenlijk als ik heel eerlijk ben, heb ik het wel gezien daar.

  haha, heb je een betere foto? ik lijk niet eens op die foto die je neer hebt gezet hier..hahaa, alhoewel, dat biertje????? ๐Ÿ™‚

 7. Monique toch zo ken ik je niet als op die foto ๐Ÿ˜‰ maar idd voor je zelf een blog hebben op je eigen ruimte is vele malen beter. En van, ik heb bij jou gepost nou moet je ook bij mij heb je ook geen last meer ๐Ÿ™‚

 8. Ohoh, MIke….ik heb iets stoms gedaan met het artikel, op de verkeerde button geklikt, het artikel weg en dus ook jouw reactie en die van Zwamneus en Leny…excuses(beginnersfoutje hihi)

 9. Nou ja zeg…wat ongelooflijk tof van je! Bedankt Mike, te gek! Maar eh…hoe kom jij aan mijn foto? Hahaaaaaa ๐Ÿ™‚

  Je zegt het goed hoor, ik was zat van die censuur inderdaad, maar ook van de knufs en groetjes, doorgeefstokjes enz….

Reacties zijn gesloten.