Twee Nieuwe Functies op madbello.nl

Ik dacht even om het te vermelden voor die gene het interessant zouden kunnen vinden. Aangezien deze template het ene na de andere manco vertoond, in plaats van de comment rss-feed een heuse e-mail reactie alert, voor het geval je op de hoogte wil gehouden worden of er reacties worden gegeven na jouw reactie in het zelfde onderwerp.
Onder reactie verzenden staat een optie die je kan aanvinken als je bij de reactie je e-mail adres hebt ingevuld en zo word je via mail op de hoogte gehouden. Handig ?

Update : De tweede functie heb ik verwijderd omdat de functie een beetje gek werkte (WP- WALL) 😉

De tweede vernieuwing en nog in evaluatie fase is de Reactie Box. Boven aan de linker sidebar. Daar kan je een reactie achterlaten die door iedereen die madbello.nl bezoekt ook zo zou kunnen gelezen worden.
Daar kan je iets laten weten of gewoon lekker je ding spammen, voor zo ver het in redelijkheid ingevuld kan worden lijkt mijn dat een mooie interactieve optie. Leuk ? Ik zou zeggen : Probeer het uit en laat weten wat je er van vind.

9 gedachten over “Twee Nieuwe Functies op madbello.nl”

 1. De eerste functie vind ik altijd handig en maak daar regelmatig gebruik op andere web logs.

  Groetjes Gerard.

 2. @ Patrick: Het ziet er inderdaad leuk uit zo op het blog, niet echt storend, maar de logica van de werking en de functies van die plugin zijn niet echt logisch, ik denk dat ik wat anders ga zoeken in de plaats, thanks vood dat laatste.

 3. Leuk zo’n muurtje maar wat niet handig is dat als je op de naam klikt hij vraagt aan de admin om het te verwijderen een link lijkt me logischer 😀

 4. @ Redstar : Dat van Punt.nl is mijn ook meerdere keren overkomen, dat was inderdaad schikken, al denk ik dat hier niet snel zal gebeuren, maar het was een functie die bij bepaalde weblog wel mist, aangezien je vaak een interessante reactie achterlaat en daar het antwoord van zou willen lezen of andere van een bepaald onderwerp vinden, maar meestal vergeet ik dan terug te kijken en grote kans dat ik dan dat weblog nooit meer zie zelfs.
  Die reactie box maakt van elke reactie een pagina in concept, dat is best wel raar, maar er staat inderdaad maar een reactie op, die van mijn zelf en heb gekozen om alleen de laatste reactie 1 dus te laten zien.

  @ sterrenslag : Dat heb ik inderdaad gelezen en zo worden weer de oude koeien uit de sloot gehaald.

 5. Lachen, opperkleuter robertje engel moest op het bureau komen wegens een smaadklacht van moslim knuffelaar ( sioe nederland ) Monique van der Huft Radijs.

 6. Ik klik nooit meer op zo’n e-mail allert. Bij punt.nl staan ze standdard aan, en ik vergat er ooit een uit te vinken op een redelijk populair punt.nl weblog.’s avonds had ik meer als 50 email notificaties in mijn inboc 😆
  Die andere is leuk. daar ga ik mss eens iets inzetten 🙂
  Waarom zie ik u zo weinig trouwens?

Reacties zijn gesloten.