De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Of uit de wonderen de echte wereld in. Het kan allemaal niet op, het feest lijkt net begonnen, wat een creditcrisis !
Ik merk er nog weinig van en ondertussen komt Brussel met een steunplan van 200 miljard euro. De werkende mensen gaan er volgend jaar zo wie zo allemaal op ”vooruit” en nu ook nog eens belasting verlagingen in het vooruitzicht, de staat en de burgers moet lekker gaan spenderen, ollaa, feest en buiten dat de ECB, de Europese Centrale Bank van plan is om de rente in de eurozone te verlagen, dus wie maak zich nu hier nog zorgen over de toekomst ? En de Amerikanen hebben het ook dik voor mekaar, buiten dat, boven de vorige maand uitgegeven redding plan van 700 miljard kom er nu nog eens een reddingsplan van 800 miljard dollars en deze keer hellemaal verzorgd en op conto van de FED de Federal Reserve : Amerika keert zich voor injectie tot haar Schepper en dat mag wat kosten zou je denken, maar dat is niet minder waar, het kost hellemaal niets ! Het grote voordeel van de Fed is dat die het geld gewoon kan scheppen, in letterlijke én figuurlijke zin.

Ik blijf het wonderlijk vinden en snap er nog steeds geen reet van, maar het word tijd dat iemand een einde maakt aan die achterlijke Joran van der Sloot soap, wat nu weer ? Bekijk hier de beelden van Foxnews met de opnames van het gesprek tussen Joran en zijn vader. Bron : Telegraaf BAH !

3 gedachten over “De wonderen zijn de wereld nog niet uit”

  1. @ Redstar : Die bedragen die genoemd worden zijn niet meer terug te betalen, vooral de schuld die per hoofd van de Amerikaanse bevolking. Wat ik laatst ergen las was dat meer dan 500.000 dollar per Amerikaan, van baby tot bejaarde.

  2. Het grappige is dat we het allemaal zelf betalen. En, het zal uiteindelijk niet gaan werken. Het geld wat men er instopt haald men uit de kapitaalmarkt. Het geld is er eigenlijk helemaal niet, dus het is gebakken, of gesonjabakkerde lucht..

    We zullen zien, maar dat we het zwaar gaan krijgen staat vast.. 😆

Reacties zijn gesloten.