Korte Winterse Pret

Het was maar kort en krachtig in 070. Niet meer dan echt een paar uur pret met de kids en gelukkig maar dat we gelijk de deur zijn uit gegaan voor de blubber weer ging regeren, hier 4 winterse mobiele klikjes tussen de sneeuwballen door.

6 gedachten over “Korte Winterse Pret”

  1. Jullie hebben in iedergeval nog bewijsstukken. Wij waren bij vrienden in Den Haag en hebben genoten van de witte wereld maar natuurlijk geen fotocamera paraat!

  2. Nee, hier toch geen sneeuw. Een dun laagje op de auto te zien en daar moesten we het mee doen hier in het Noorden. Als het zaterdag maar niet sneeuwt Mike, dan vind ik het best.

  3. Hahaha het hele verhaal kan je lezen op me Bloggie, en het mooiste was er lag toen niet eens sneeuw :D. Ja meisie blijft wel bij me hoor (dat idee heb ik nog steeds). Ach joh gewoon blijven lachen 😛

  4. @ Barry : Het gaat niet best met je, hoe is dat in godsnaam weer gebeurd ??? 7 goede jaren en nu 7 slecht jaren ? 😉 Als je meisje maar bij je blijft.

  5. Ja was echt gezellig met die sneeuw, alleen heb ik nu weer me enkelband gescheurd. :D. Hopelijk krijgen we dit jaar een echte witte kerst.

Reacties zijn gesloten.