Korte Winterse Pret

Het was maar kort en krachtig in 070. Niet meer dan echt een paar uur pret met de kids en gelukkig maar dat we gelijk de deur zijn uit gegaan voor de blubber weer ging regeren, hier 4 winterse mobiele klikjes tussen de sneeuwballen door.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Korte Winterse Pret”

  1. Nee, hier toch geen sneeuw. Een dun laagje op de auto te zien en daar moesten we het mee doen hier in het Noorden. Als het zaterdag maar niet sneeuwt Mike, dan vind ik het best.

  2. Hahaha het hele verhaal kan je lezen op me Bloggie, en het mooiste was er lag toen niet eens sneeuw :D. Ja meisie blijft wel bij me hoor (dat idee heb ik nog steeds). Ach joh gewoon blijven lachen 😛

Maak mij blij en geef reactie :D