Freek de Jonge vs Peter R. de Vries

De pijnlijkste TV moment van de laatste tijd. Ik zat gisteren er naar te kijken en mijn tanden vielen bijna uit mijn mond, ligt het aan mijn of is Freek een beetje de weg kwijt en weet niet meer hoe het op deze wereld aan toe gaat ? Het ging trouwens over Joran van der Sloot : Peter R. maakt gehakt van Freek de Jonge

En vergeet ook niet het item van Steven Brown te lezen en de aanvullende beelden te kijken : De Kerstengel sloeg keihard toe bij Peter R. de Vries 🙂

15 gedachten over “Freek de Jonge vs Peter R. de Vries”

 1. De Vries is gewoon een enorme lafbek die zich alleen met huis-tuin-en keuken misdaad bezighoudt. De ‘grote jongens’ heeft hij nog nooit aangepakt, terwijl daar toch wel wat serieuzere zaken voorvallen. Hij is zogenaamd roomser dan de paus maar is ondertusswen bevriend met moordenaars en ontvoerders en drugshandelaren. Wanneer hij eens aandacht besteedt aan echte criminelen vervalt hij in algemeenheden zonder man en paard te durven noemen. Over mensen als Holleeder cs heeft hij nog nooit 1 nieuw belastend feit naar buiten gebracht omdat hij gewoon een schijtbak is. Peter R de Vries is de Henk van der Meijden van de misdaad.

 2. Je kunt zeggen over de vries wat je wil maar deze Joran kan gerust heel goed op zijn tellen passen,ik zie stoere praatjes hier qua reacties maar dat zijn dan mensen die in nederland wonen en ook denken,ik woon al tien jaar in thailand en ik kan je verzekeren dat een mensen leven hier totaal niks voorstelt en die mr. Joran is op zeer gevaarlijk ijs geland er zijn hier duizende afrekeningen met dodelijk gevolg voor veel minder dan dat, en hij is ook zoals ik maar een ordinaire buitenlander zonder rechten.Vrouwenhandel is al helemaal levensgevaarlijk en terecht.Maar ben gerust deze jongen tekend ergens zijn eigen doodvonnis daar kun je op wachten.

 3. Dat laat ik nog maar buiten beschouwing dat P.R. de Vries een kwart eeuw bevriend is geweest met één van de grootste vrouwenhandelaren van Nederland met meer dan zestig ramen in Alkmaar, namelijk Cor van Hout. Kennelijk is P.R. de Vries nooit ‘getipt’ over die vrouwenhandel van zijn bloedgabber Cor van Hout. (ahum). Hij wordt alleen maar ‘getipt’ als het gaat over Joran.

  P.R. de Vries bestaat alleen op TV en daar kan zelfs De Kerstengels des oeuvre niets aan doen.

  zie des gewenst verder: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/11/de-kerstengel-s.html

 4. Die Freek, vroegen een held nu een gevaarlijke gek.

  Die Peter probeerd Joran teminste te ontmaskeren, wat is daar mis mee?

  De politie lukt het niet, peter probeer het. Natuurlijk is het commertieel maar wat denk je dat zo'n undercover operatie kost.

  Freek de Dominee

 5. Freek is als domineezoon gewoon een beetje jaloers dat de preken van Peter R. meer aandacht krijgen dan zijn eigen semi-intellectuele gewauwel. Overigens levert het gewauwel van Freek ook niets op, net zoals de daden en uitzending van Peter R. over Joran de serieleugenaar. Peter R. heeft echter wel andere zaken tot een goed einde weten te brengen door zijn inzet en aandacht op TV daarvoor, dat kan over Freek niet gezegd worden? Vroeger was Freek wel leuk en bracht hij mensen aan het lachen en denken, nu niet meer…..

 6. Pooiers lopen er zoveel rond en Joran heeft volgens mij geen moord gepleegd.
  Beetje kinderachtig om achter hem aan te blijven gaan

 7. Toevallig had ik dit ook gezien. IK snap Freek de Jonge wel. Peter R. de Vries is toch alleen maar uit op sensatie. Op zich niets mis mee, maar laat hij ndan niet doen of hij zo sociaalvoelend is. Mijn vriend zal hij ook niet worden.

 8. Peter R maakt van een gruwelijke misdaad een mooi verhaal. Niet per se slecht, want hiermee houdt hij wel de misdaad actueel. Zonder Peter R zaten de puttense verdachten nog steeds in de bak, en hadden we Joran nooit gekend.

 9. freek heeft groot gelijk. Wat heeft peter nu bereikt met dat gedoe van joran? Helemaal niets want hij loopt gewoon nog vrij rond en de moord is ook niet opgelost. Ja hij heeft een verhaaltje verteld in een auto, dus? Dat deed hij ookal op het politieburo. En dan zegt freek er wat over en dan is die klote peter op ze micropenis getrapt, ja petertje de waarheid is hard je heb geen award verdient loser dat er bent. Die joran is jammer genoeg iets slimmer dan jij bent. En jij lost zelf helemaal niets op dat doet jou team. Jij mag alleen op tv het woord doen. Heb die peter altijd al een misselijke vent gevonden

Reacties zijn gesloten.