4 SECONDEN

fiets-op-slot.jpg

SLA DE BLADZIJDEN OM

Dit stond in de Metro op bladzijden 5 onderaan , ik heb gedaan wat ze vroegen, rustig mijn ogen 4 seconden dicht gedaan, mijn ogen weer geopende en de bladzijde van de Metro omgeslagen naar bladzijde 6 en 7.
Je zou verwachten dat er een vervolg van een reclame of zo zou staan, heb bladzijde 6 en 7 meerdere malen van A tot Z bestudeerd, maar kon echt niets vinden en nu ben ik heel nieuwsgierig waarom dat plaatje daar staat, waarom, waarvoor en voor wie. Het zal vast reclame zijn en benieuwd hoe ze dan je aandacht en het verband terug gaan leggen op het plaatje van de fiets. Zo maar een gedachte bij een stukje krant.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “4 SECONDEN”

Maak mij blij en geef reactie :D