De Laatste wens voor Euthanasie – Schokkend !

Jonge meld zijn eigen dood : Schokkend op 3FM Freaknacht. Eerst denk je dat het een grap is, maar helaas is het bloedserieus en echt de laatste wens voor euthanasie. Otto 19 jaar en nog een paar uur te leven en eigenlijk nu al dood. Luister en huiver. Ingezonden door Barry aub een minuut stilte voor Otto…..
Lees ook het verhaal van Gerard Ekdom zelf : De heftigste freaknacht ooit…


18 gedachten over “De Laatste wens voor Euthanasie – Schokkend !”

 1. Geraakt heeft het mij niet, Madbello. Ik vond het nogal onsmakelijk. Bovendien blijkt het nu niet waar te zijn ook nog.

 2. Ik was weer aan het werk gegaan omdat ik niet van thuis zitten hou. Ben een jonge gozer dus gewoon werken ja toch. Dus vandaag was ik lichtelijk ingstort thuis al en toen op me werk. Want na het ongeluk heb ik met niemand gepraat had zo iets van ok gebeurt is gebeurt en we gaan weer vrolijk verder. maar zo werkt het schijnbaar niet helemaal.

 3. @ Barry : Dat is even slikken, maar kan je werkgever om die rede jouw ontslaan ? Terwijl je nog ziek bent, kan die aanrijder niet aansprakelijk stellen voor materiele en vooral immateriële schade ?
  Sterkte dan maar en ik hoor het wel hoe het afloopt.

 4. Dit is mogelijk de gene die het geintje zou hebben geflikt http://ecards.hyves.nl/ . Niemand weet nog echt zeker of hij het heeft gedaan dus ga aub geen gekke dingen in zijn hyves zetten, dat kan altijd nog mocht hij echt de dader zijn. Maar doe dit liever dan ook niet want verlaag je niet tot zijn niveau 😉

 5. Pfff dachten er maar meer mensen over mij het zelfde als jij nu doet :). Dankzij die aanrijding word ik nu misschien eruit geflikkert bij me baan 🙁

 6. “Dat is de jeugd van tegenwoordig, niet echt moeilijk meer, zo jong dood gaan en niet meer dan normaal dat je wil laten weten dat je geleefd hebt”
  Heel goed verwoord, zo denk ik er namelijk ook over Madbello

 7. @ Vedat : Zo te zien heeft je nogal echt geschokt, in eerste instantie zat ik ook met mij oren te klapperen, maar als je niet wil dat het online gaat moet je zeker niet bellen en als je belt juist de bedoeling lijkt mijn om zo veel mensen te bereiken. Dat is de jeugd van tegenwoordig, niet echt moeilijk meer, zo jong dood gaan en niet meer dan normaal dat je wil laten weten dat je geleefd hebt 😉

 8. Alle afleveringen van 3FM Freaknacht worden opgenomen en zijn terug te luisteren. Kijk dat de dj’s in begin nogal lomp doen is niet goed maar hoeveel dronken mensen zouden zo geintje niet flikken? En voor de rest gaat het gesprek heel netjes. Die jonge was gewoon 3FM fan en ik denk ook niet dat hij het erg vind/vond dat hij in de uitzending kwam anders bel je niet. En heeft waarschijnlijk ook geweten dat het ergens online zou komen te staan, want hij zegt zelf van als jullie dit later nog is terug horen. Vind het aan de ene kant wel mooi want het laat je wel even zien hoe snel het leven over kan zijn. Dat gezondheid helemaal niet zo normaal is al we altijd maar denken.

 9. @Barry: Dat heb ik gezien. Dan nog blijft, dat het filmpje zo, zonder enige toelichting, want dat kan niet, op YouTube zetten, vind ik smakeloos. Als het waar is, trouwens ook als het niet waar is.

 10. Het gesprek heb ik helemaal afgeluisterd. Ook nog gelezen wat erover werd geschreven. Ik begrijp alleen niet wie dat filmpje op YouTube heeft gezet. Als het echt waar is, wat er gebeurde, dan is het respectloos van 3FM het op deze manier wereldkundig te maken. Er is kennelijk niets uitgezocht en heeft 3FM geen eigen site?

 11. Pffff… na de eerste minuut heb ik het filmpje uitgedrukt want erg respectvol gaan ze niet om met Otto! Otto Rust in Peace!

Reacties zijn gesloten.