91 Val Sovjet-Unie ♦ 08 Val VS

1991: Val Sovjet-Unie & 2008: val Verenigde Staten van Amerika

mickey-by-cyprian-koscielniak.jpg

Symbolisch en bijna niet voor te stellen. Dit is bijna een apocalyptische ineenstorting van een land. De façade die al lang doorzien was en gemaskerd weer door 9/11 en elk Amerikaans huishouden achterlatend met een schuld van 1,2 miljoen dollars, voor zo ver het nog wat waard is. Lees het volledige artikel in de NRC.nl

4 gedachten over “91 Val Sovjet-Unie ♦ 08 Val VS”

  1. @ jager: Of Pakistan, want daar zijn ze al bezig… De Verenigde Staten zijn, naar het schijnt, ook nog de Verenigde Staten binnengevallen, voor “crowd control”.

    @ Madbello: Het is een controlled demolition. Uit de as reist de Amero, de Noord-Amerikaanse Unie, de carbon-tax en andere snode plannen van de Nieuwe Wereldorde.

  2. @jager; de wil is er wel om Iran binnen te vallen echter de oorlogskas is meer dan leeg bij de USA. Op dit moment zijn ze meer dan 1 miljard dollar per dag kwijt aan het gekissebis in Iraq en om die reden wordt er nu al gespeculeerd over een terugtrekking uit dat land en wordt er behoorlijk invloed op Europese landen uitgeoefend om hen bij te springen met militaire middelen. Cynisch dat een oorlog kan stoppen door geldgebrek?

  3. Het wordt ons alles wel een beetje aangepraat met die crisis. Maar ik denk dat Amerika heel gauw iran zal binnenvallen om hun macht weer eens te tonen….

Reacties zijn gesloten.