iKKan niet bestaat niet

ik-kan-niet-bestaat-niet.jpg

Dat is heel positief gesteld. Na de Ohra clown Bassie zijn we nu wel wat gewend en het kan niet gek genoeg zijn, maar dit kwam ik vandaag al fietsend terug van mijn werk tegen op een bus abri : ikkan niet bestaat niet. Ik kan niet met mijn zwembril de bodem van de Marianentrog aanraken en nu iemand die dat tegenspreekt. JA met een betonblok aan mijn been, maar ik bedoel dus levend en wel, maar om een lang verhaal een beetje in te korten, was ik heel benieuwd voor wie en wat deze reclame zal zijn, jij een idee ???

16 gedachten over “iKKan niet bestaat niet”

 1. @ Ik : Dat lijkt inderdaad het te zijn zo op het eerste gezicht, je zou denken dat he niet anders kan zijn 😉

 2. altijd als ik naar taekwondo ga zie ik van die borden er staat dan op ~ ik kan niet bestaat niet en ~ ik kan meer dan je denkt.

 3. Heb net alle vier de verschillende posters besteld bij JC Decaux. Ze willen echter niets loslaten over de campagne….. Ik werk in de verslavingszorg en deze termen vliegen bij ons veelvuldig in ’t rond. Kijken wat onze cliëntéle er van vindt.

 4. @Madbello; of nog leuker voor Ziggo?
  De reclameboys houden het goed geheim voor wie het is, in ieder geval is de huisstijl van deze organisatie die erachter zit “Oranje”, dus go figure?
  Fortis is het in ieder geval niet 😉

 5. Aha, wederom een teaser van een reclameburo met manisch positieve inslag. Volgens mij komen we er in de toekomst wel achter om welk bedrijf het gaat? Ik weet in ieder geval dat Lance Armstrong ooit eens een DVD heeft uitgebracht met de titel “Ik kan niet, bestaat niet”

 6. @ Liesbeth : Tja ! Ik zag het ook, gelukkig belde mijn iemand net 10 minuten er voor dat het onderwerp langs zou komen 😉 Thanks

 7. hier zou ik nou ook een foto van maken :)..verder heb ik geen idee..OT, op dit moment staat netwerk aan, zit er half naar te kijken en zie spraakloos

Reacties zijn gesloten.