100% Super ekudos week

ekudos-reclame.jpg

Nederland wil 500 miljoen euro belastinggeld investeren in in ontwikkelingslanden
[36 kudos] / 47 reacties
Nederland wil tussen 2008 en 2011 500 miljoen euro investeren in hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden, zoals zonne- en windenergie en waterkrachtcentrales.

Geen bussen meer in wijk Gouda door Marokkaanse reljeugd
[33 kudos] / 18 reacties
Nou we kunnen weer benoemen en bouwen: busmaatschappij Connexxion laat haar chauffeurs voorlopig niet meer door de wijk Oosterwei in Gouda rijden.

Betutteling; Gij zult niet staan met een glas in uw hand
[29 kudos] / 19 reacties
In Amsterdam is ’t niet meer toegestaan op een terras staand bier te drinken. Op straffe van uiteindelijke sluiting van de tent.

SGP bepleit platte aarde
[23 kudos] / 13 reactie
SGP-Kamerlid Kees van der Staaij pleit op Bijbelse gronden voor herwaardering van de aarde als pannenkoek.

Pas op met pinnen, zo doen ze het! [foto’s]
[23 kudos] / 6 reacties
Criminelen worden steeds slimmer en hun apparatuur wordt steeds geavanceerder. Vooral op het gebied van pinpasfraude moeten wij steeds beter op onze hoede zijn.

Matt Damon op scherp over Sarah Palin
[23 kudos] / 5 reacties
Matt Damon valt Sarah Palin aan in scherpe hilarische bewoordingen.

This is my church!
[22 kudos] / 16 reacties
Een tempel van bier.

12-jarige ontwikkelt zeer efficiënte zonnecel
[21 kudos] / 4 reacties
Het twaalfjarige wonderkind William Yuan uit Beaverton, Oregon in de Verenigde Staten heeft een nieuw soort zonnecel ontwikkeld.

Vergelijkingssites dankzij Google steeds machtiger
[21 kudos] / 18 reacties
Ook in de cijfers van de STIR is te zien dat vergelijkingssite een steeds groter deel van het bezoek uit de top 100 voor hun rekening nemen.

………

eKudos.nl is een Nederlandse nieuwsdienst waarbij de bezoekers bepalen wat relevant is in plaats van een redactie. Iedereen kan nieuws plaatsen. Gebruikers van de site kunnen aan deze artikelen een stem geven waardoor op onafhankelijke wijze de nieuwswaarde wordt bepaald.

Extra geld verdienen met eKudos ? Op het eerste gezicht dacht ik dat het gewoon om je eigen Google Ads ging. Maar eKudos bid je de mogelijkheid om Reclame voor ze te maken en als iemand via jou zich inschrijft en artikelen gaat plaatsen op eKudos en hij/zij zijn eigen Adsense code van Google niet plaats of wijzig, dan zal je eigen Google Ads verschijnen, waardoor je via zijn artikelen ook inkomsten kan generen. Maar het gaat verder, als Hij of zij ook nieuwe mensen werft en de code nog steeds niet is veranderd, dan zal je automatisch ook via die mensen geld binnen kunnen krijgen. Het lijkt bijna op een piramidespel, veel zal je er niet verdienen, maar het idee is super leuk en wie weet. Wil je weten hoe het allemaal in zijn werkt gaat ? Lees het daar maar verder : Nieuw: eKudos Affiliate programma. Ook een eKudos account ??? Klik hier onder op mijn banner en maak mijn rijk 🙂

ekudos1.jpg

Overzicht van de veranderingen op eKudos & Tips om je eKudos inkomsten te verhogen

3 gedachten over “100% Super ekudos week”

  1. @ Patrick : als ik heel eerlijk ben weet ik het eigenlijk niet, die code heb ik niet gekoppeld aan een campagne en kom gewoon binnen bij als mijn verloren url’s hier en daar, maar ik kan je verzekeren dat als ik alles uitsluit het wel een paar euries per dag is 🙂

Reacties zijn gesloten.