11 september 2008

taliban-heimwee.jpg

09/11 a inside job? : cocoonservices.nl ♦ zapruder.nl/portal/rubriek/9-11 ♦ ZapLog : Trefwoord: 911 & Trefwoord: 11 september ♦ MADBELLO : 911VideoDump ♦ waarheid911.nl ♦ Heimwee naar de Taliban & Saddam Hussein ♦

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “11 september 2008”

  1. Dat kan je het gewoon niet voorstellen, je hebt de dag voor 9/11 en de dag na 9/11 en Nina Brink is heel slim geweest of haar intuïtie afgegaan. Maar inderdaad, alles wat onder de mom van veiligheid gebeurd is maar schijn en we laten het gewoon gebeuren, kan jij en ik wat echt tegen doen ? NEE ! Het gebeurd gewoon en gaat gewoon door, het moet zo zijn en zal weer een van de vele lezen zijn. Innovatie en technische vooruitgang, dat is de prijs denk ik zo een beetje en zo als we er nu voorstaan pas het begin.

  2. Wie? We zullen het nooit echt duidelijk krijgen? Feitelijk effect: dood van privacy, angstpolitiek, verschuivingen in alle lagen van de samenleving, “war on terror”, patriot act enzovoort. Tjeeziz, als je alleen al kijkt wat het effect is van die dag in zeven jaar tijd, dan besef ik pas wat die dag voor heel de wereld gedaan heeft?

  3. 11 september, ja ach de vragen kunnen het beste beantwoord worden door heren van Amerika zelf.

    Heel meneer bin lade bestaat niet. Allemaal mooi opgezet net als een hollywood film. Je moet toch wat doen om een oorlog te beginnen. Wat is nou een betere manier om te doen of je eigen land word belaagd door terroristen.

    Zielig wel voor al die mensen die daar door zijn omgekomen.

Maak mij blij en geef reactie :D