Skoften.net lanceert vernieuwde website

En ik kan niet anders zeggen dat het super strak uitziet. De vormgeving en functionaliteit zijn TOP, echt een lust voor het oog, kijk maar : SKoften.net

logo_header.gif

PERSBERICHT

De populaire weblog Skoften.net heeft vandaag een geheel vernieuwde website gelanceerd. Naast een nieuwe vormgeving zijn er ook een aantal interessante functionaliteiten toegevoegd. : Vernieuwde website (sticky)

Bezoekers hebben vanaf nu de mogelijkheid om zelf actief deel te nemen aan de website. Zo kunnen ze na registratie hun eigen video’s uploaden en bekijken. Tevens kan er op alle video’s worden gestemd, is er de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken en een persoonlijke lijst met favorieten bij te houden. Daarnaast is er een “battle concept” ontwikkeld waarin twee video’s het tegen elkaar op nemen. Door middel van stemmen wordt er bepaald welke video als winnaar uit de bus komt.

Het belangrijkste doel van deze nieuwe functionaliteiten is het verhogen van de interactiviteit en betrokkenheid van de bezoekers. Niet alleen de redactie van Skoften.net bepaalt wat er te zien is, ook de gebruiker zelf krijgt hier een aandeel in. Skoften.net is de eerste Nederlandse weblog die het UGC (User Generated Content) concept volledig in haar site integreert.

Uiteraard houdt het hier niet mee op. Er wordt continu gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid.

Over uQlick Media

uQlick media, het bedrijf achter skoften.net, is verantwoordelijk voor de website. Tevens is het actief op het gebied van de ontwikkeling van Internet applicaties. De website is zes jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot een populaire weblog met een hechte community. De site wordt dagelijks voorzien van de nieuwste video’s, foto’s en actuele nieuwsberichten en wordt maandelijks 650.000 keer bezocht.

EINDE PERSBERICHT

Een gedachte over “Skoften.net lanceert vernieuwde website”

Reacties zijn gesloten.