Wie heeft jouw Tekst gebruikt ???

copy-pasta.jpgMet copyscape.com kan je kijken of andere websites jouw tekst hebben gebruiken. Het is heel simpel, voer je eigen webadres hier op : copyscape.com en het resultaat lijkt als die van Google. Je krijg alleen de eerste tien resultaten te zien, als je meer wilt zien moet je natuurlijk een Premium account nemen($0.05 per search), maar als je de url van het afzonderlijke item of de volgende pagina kom je ook een heel eind. Best leuk om te zien welke site jouw tekst hebben gebruikt of eerder welke andere sites de tekst staat die van andere heb gebruikt. Via : tekstschrijver-tim.nl en kijk uit om Tim’s zijn teksten niet te gebruiken, de kans is groot dat je van hem een dikke vette gepeperde aangetekende brief krijgt.

6 gedachten over “Wie heeft jouw Tekst gebruikt ???”

  1. @ Barry : Ja ! Dat is zeker zo, maar de regels in de echte wereld zijn net iets anders en de echte wereld komt net de virtuele wereld tegen en dat bots een beetje en vooral als er brood op de plank moet komen…..;-)

  2. Hoezo moet het altijd als diefstal gezien worden? Je kan ook denken (althans ik dan) als je bv een foto of tekst van je zelf op een andere site ziet staan dan zou ik denken van hey schijnbaar vinden mensen het mooi of goed wat ik heb gedaan anders zetten ze het niet op hun eigen site blog of wat dan ook šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.