Uit de Oude Doos : deel 1

Uit de Oude Doos. Ik ga kijken in een van mijn oude weblog archief of ik iets leuk kan vinden die ik hier wil bewaren. Het is komkommer tijd dus dit kan er ook wel bij. Het zal wel niet nuttig zijn en meer voor de persoonlijke nostalgie en in verloren tijd kijken hoe het een paar jaar geleden was, oude webstekies herontdekken en vergeten plekken die ik aangemaakt terug te vinden.

    

Schimmig in artrose, de wereld zuchtend van pijn van het gezwel mensheid, al wetend verder gaan, ziende ramp wachtend dat gaia gaat hoesten , halsstarrig, oogkleppen en wie kan het uiteindelijk schelen, wij dienen onze tijd wel, misschien onze kinderen ??? Wie weet. Vandaag 20-04-2006 en niet anders dan een mooie dag met nieuwe keuzes en kansen en tijd om even door het net te sloeren en kijken wat voor moois allemaal tegen kom.

Schaamteloos de waarheid ontkennen, dat is niet anders en een kwestie van slikken en het zo laten zo als het was en des te meer hoe scheef in de wereld allemaal is en niemand aan zijn fouten gerekend word, het verdriet en pijn van de wereld die mijn raak en in een duik vlucht uit die werkelijkheid om gelukkig en onnozel te zijn.

Bridget vs Valerie

Onmacht

——————————————————————————–

Is het moeilijk de dingen te nemen zoals ze zijn
omdat het nu eenmaal zo is gegaan
omdat er geen weg meer terug is
omdat het geen zin heeft om stil teblijven staan

Blijven zitten met de vragen in je hoofd
omdat je sommige dingen niet kan weten
omdat er soms geen antwoord is
omdat het onmogelijk is het te vergeten

Kwaad worden op de wereld om je heen
omdat niemand kan weten wat JIJ voelt

Omdat andere gewoon verder leven
omdat ze toch niet willen snappen wat jij bedoelt ???

En toch verder gaan in het leven
omdat je leert leven met de PIJN..
omdat je het achter je moet laten
omdat de dingen zijn zoals ze zijn…… snik …..

onbekende schrijver