Tata Motors introduceert Auto op Lucht

Tata Motors die maakt voor zich zelf geschiedenis. Door eerst LandRover-Jaguar over te nemen, dan de goedkoopste auto ter wereld produceren en nu een heuse auto die op lucht rijd (lucht onder hoge druk) op de markt te brengen. Zullen de olie maatschappijen hier blij mee zijn ? De eerste TATA lucht auto zal MiniCAT gaan heten en in India rond augustus 2008 op straat te zien zijn, ze kosten ongeveer 8000 dollars, heeft een actie radius van 300 kilometer en dat voor een volle lucht tank van 2 dollar. Topsnelheid 105 kmph en in 2 a 3 minuten is je tank weer vol en je kan het zelfs thuis volgooien met je eigen compressor en het enige wat het nodig heeft om de 50.000 kilometers is een liter plantaardige olie. Volgens mijn gaat de volgende atoombom niet in Iran vallen maar in India. Lees meer : trak.in

minicat.jpg

5 gedachten over “Tata Motors introduceert Auto op Lucht”

  1. En ik droom mee…
    Al vele jaren volg ik dit, en inderdaad, steeds schuift men de datum op. Maar: hij komt steeds dichterbij. Augustus 2008 is écht niet ver meer.
    Hopen dus.

  2. @ Chantal : bedankt voor die link en leuke site, kon ik nog niet. Ik kan er alleen voor zorgen dat een paar mensen het willen zien en weinig kennen hem nog.

  3. Ze introduceren deze auto al 2 jaar. Maar lanceren …. duurt wel iets langer. Beloftes schuiven op… elk jaar een paar keer. Dus : eerst zien, dan geloven.

  4. Het zou echt mooi zijn als we allemaal met dat soort auto’s konden rijden. Maar de grote landen zouden er altijd een stokje voor blijven steken. Want er gaat dan zo onwijs veel geld verloren want aan olie heb je niets meer. Dus gooien liver nog een bom op dat land wat duizende levens kosten dan die auto op de markt. Want een mensen leven is niets waard aan een mensen leven hangt geen hele economische toestanden aan vast.

    Daarom krijgje voor het versprijden van illegaal downloadbare zooi meerstraf dan als je b.v iemand door zijn kop schiet.

Reacties zijn gesloten.