Met TWIDDEO Video op Twitter

Wat de fuck is Twiddeo.com nou ? Ja hoor ! Toch geen familie van Twitter toch !
Het is SUPER Simpel : Ga naar Twiddeo.com, vul je Twitter usernaam en login en je bent klaar om video’s met Twitter te delen en je krijgt zelfs een e-mail adres waar je mobiele filmpjes naar toe kan sturen en die ook met Twitter delen. Simpeler kan het haast niet. Ik was eigenlijk op zoek naar een dienst die video livestreamt naar Twitter, maar wat ik kon vinden was alleen geschikt voor Nokia’s, misschien iemand een suggestie ? Twiddeo kwam ik toevallig tegen en moet zeggen dat het een sympathieke dienst is en als je gebruikt maakt van Twitter met je mobiel zeker de moeite waard om even uit te testen, ik vind het in ieder geval wel geinig.

mad-twiddeo.jpg

8 gedachten over “Met TWIDDEO Video op Twitter”

  1. It’s an awesome blog. I am very fortunate to have found your blog. Thanks for sharing a good article. Please come to my blog.

    1. Hoi,

      Super makkelijk zeg jij:) Ik ga naar http://www.twiddeo.com maar ik kan nergens iets vinden waar ik mijn twitternaam in kan vullen om in te loggen!!! Ga je me nou vertellen dat ik er echt zooooo erg overheen kijk?

      1. Dag Linda, dit stukje is in 2008 geschreven en ondertussen is de twiddeo.com overgenomen door een reclame site, zo te zien. Het ligt niet aan jouw 😉

  2. Ik zal maar niet proberen je over te halen, maar kan je wel garanderen als je een tijdje er in zit het best wel leuk is en vooral omdat je alles met je mobiel kan doen.

Reacties zijn gesloten.