PNVDer Norbert de Jonge is Back

Je dacht dat we daar eindelijk van af waren en dan komt hij met een video boodschap. Norbert de Jonge, ex pedagogiekstudent en lid van de PNVD geeft een propedo betoog via video-google. Ik onthoud mijn voorlopig van commentaar voor ik weer ga schelden.


Update : Nu heeft Norbert de Jonge een klacht ingediend vanwege het artikel van : dag.nl met deze brief. Zijn controversiële zinsnedes bevat. Op 4 minuut 30 : “Je weet gewoon dat seks een bron van plezier kan zijn als je ziet hoe een jongetje geniet wanneer hij wordt afgezogen of de uitdrukking van een meisje dat klaarkomt terwijl ze wordt gelikt.” Een goedemiddag en alvast eetsmakelijk.

9 gedachten over “PNVDer Norbert de Jonge is Back”

 1. Ik kan mij er niks bij voorstellen, Mike. Ik snap die neigingen van hen niet. Ik kan mij ook niet voorstellen, dt er één kind op de wereld is, dat uit zichzelf seks met een volwassene wil. Ik snap ook niet, dat het bij pedofielen altijd om seks draait. Ik kan wel begrijpen, dat het een geaardheid is, net zoals homofilie of heterofilie, maar geaardheid of niet, geen kind mag slachtoffer worden.

 2. Ik zit hier godverdomme te koken! Vooral over het 4 min. 30 geraaskal. Jij gaat niet schelden, Mike? Mag ik dan even? Wat een gore, vieze tiefus-pedo, een vuile links uit de baarmoeder gerukte kansloze pleurishond, krijg orgineel een vet gezwel in je endeldarm, alsmede aan je toch al verziekte, stinkende stinktokus. Krijg de meest ernstige zweren, all over the place en dat geldt ook voor al je pedo-vriendjes. Ga eens dood!

  Als het te erg is, verwijder de text maar, of laat het staan… Kijk maar effe…

 3. Mja, daar was al een mislukte politieke partij voor.

  Nog even en mensen gaan verkondigen dat kippen in legbatterijen gelukkig zijn.

 4. wat een zieke gast zeg my oh my, ik zal de seksuele gevoelens van een kind nooit negeren als ze er over willen praten maar kinderen moeten dat met leeftijdgeneoten samen uitvogelen zo zit de natuur in elkaarm je gaat toch niet je eigen perverse gedachten over kinderen uitstorten, en dan zegt die moron ook nog dat mensen die opkomen voor de rechten van kinderen hoogstwaarschijnlijk zelf pedofielen zijn, wat een freak zeg, ik ken mensen (mannen en vrouwen) die vroeger seksueel zijn misbruikt door volwassenen … schei uit zeg!

  oh en euh … dat eerst eens normala Engels leert … yurkoff!

 5. Ik kwam niet verder dan het blauwe en roze hartje en de woorden Child Love…dan ga ik al over mijn nek!

  Wat kan ik zeggen zonder boos te worden. Dit soort mensen zijn niet van nut in de maatschappij, overbodig, een last….weg ermee!

  Ik heb vorig jaar te maken gehad met een pedo (ook van martijn.org)op mijn log. Nieuwe log genomen, een jaar later weer feest! Nu zijn we met een aantal loggers op zoek gegaan, hij ging surfen in de bieb, of gemeentehuis. I.s.m. Punt beheer, Gemeente Haarlem en de recherche(ik heb aangifte gedaan) hebben we het nu voor elkaar dat hij niet meer kan reageren. Ik weet niet of ze hem opgepakt hebben, ik hoop het uiteraard wel.

 6. Ik wil het nog niet eens zien die video want ik word al misselijk als ik in dat hoekje een blauw en roze hartje zie staan…

 7. Wat een ziekelijk langdradig verhaal. Kan die gast het niet gewoon typen? Ik zou de tekst van die gast weghalen en lekker hardrock deuntje op de achtergrond plakken. Proberen je sexuale frustraties goed te praten alsof het gezond is….werkelijk!

Reacties zijn gesloten.