Ben jij tevreden hoe God je gemaakt heeft ?

Leuke Quote uit de Metro. Ingezonden brief over bemoeienis van het geloof op de wetenschappelijke ontwikkelingen, anders zou God ons geen hersens hebben gegeven om wetenschap te ontwikkelen toch ! Een hoop bla bla in ieder geval.

metro-02-06-08.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Ben jij tevreden hoe God je gemaakt heeft ?”

  1. Ik ben tevreden met het resultaat wat mijn vader en moeder op de wereld hebben gezet! Oke een kleinigheidje hier en daar maar dat mag de pret niet drukken!

    Hahahaha geweldig goede opmerking van Trix!! 😀

  2. Ondanks een aantal ontwikkelingsfoutjes in het produktieproces van mijzelf, ben ik tevreden over het eindproduct. Na een aantal jaren ging ik uiteindelijk God maken in mijn hart en hoofd en ik geloof dat God tevreden is over hoe ik hem geschapen heb 😉

Maak mij blij en geef reactie :D