Ziggo Prodigy

Ik zei het al ! Kom niet aan mijn internet. In de tussen tijd is het weer uitgevallen, opnieuw opstarten en gaan met die banaan, het word bijna een gewoonte en normaal vinden, daarom dit nummer van de Prodigy – VooDoo People Remix om mijn onuitgesproken agressie weg te luisteren op vol volume. Hier onder nog wat andere aardige nummers van de Prodigy. Sorry ! Ziggo.nl gaat mijn nu ook al vervelen.


Prodigy – Baby Has Got A Temper


Prodigy – hot ride


The Prodigy – Poison


6 gedachten over “Ziggo Prodigy”

  1. @ Madbello; helaas is ’t weer zo ver. Een bedrijf zoals Casema gaat fuseren en reorganiseren en wie is de pineut? De klant…..met alleen een nieuwe naam kom je er niet Casema! Mocht je nog meer onderhuidse “temper” hebben, ontspan je dan maar ook bij het “oude werk” van The Prodigy zoals de nummers Charlie, Their Law of het meer recente Girls; werkt bij mij altijd goed, kom ik weer terug in mijn balans.

  2. Ziggo is toch die wereldvreemde halveghaere van die debiele advertenties? Waarom in duivelsnaam neem je daar diensten van af? Dan kies je toch voor een solide merknaam als PLANET of @HOME?! “Ziggo”…. zada… zot oooop!

  3. Ik heb er ook nog nooit van gehoord van heel die ziggo niet nu voor het eerst via jou en dat is niet veel goeds Maar @home heb ik nooit hoog gehad door ervaring. Bij problemen zijn ze niet thuis

  4. Ik zat prima bij @home en had vrijwel nooit problemen en nu is het Ziggo en alleen van die reclame wordt ik al ziek, hoezo iets verbeteren wat prima werkt?….

Reacties zijn gesloten.