Het kwartje van Kok moet terug punt NU

Alweer een van de duizenden petities tegen dit besluitloos falende kabinet. De politieke ijsberg is de burger vergeten en walst over ons heen en het lijkt er op dat ze ons niet meer horen, tot de verkiezingen weer voor de deur staan. Zal het helpen ??? Teken de petitie op : kwartjevankokterug.nu en als het goed is gaan ze ook actie voeren, En niet zomaar acties, maar KEIHARDE acties. NEDERLAND IS HET ZAT!!! Wie niet wil luisteren moet maar voelen.

depers27-05-08.jpg

6 gedachten over “Het kwartje van Kok moet terug punt NU”

  1. Dat kwartje van Kok is inmiddels een euro geworden en we laten het allemaal maar gebeuren. Er hebben nog geen honderdduizend mensen gestemd dus dat zegt wel weer genoeg. Wat mij betreft aktie in de tent!
    Waarden en normen daar hebben ze (het kabinet) hun mond van vol maar in de praktijk zijn het rasechte asocialen…

  2. @ Barry ; helemaal eens met jouw stelling; Nederlanders zeggen tolerant én nuchter te zijn, dat is een slap excuus voor het feit dat de gemiddelde Nederlander NIET op de barricade durft te gaan staan. Veel zeiken tegen anderen maar als er een revolutie moet komen, zijn ze niet thuis; want wat zullen de buren er van zeggen? En hoe moet het met de hypotheek en de kinderen? En als er verzet moet komen, dan liever dat iemand anders dat voor hun doet, kijk da’s nou die mooie VOC-mentaliteit. Ben zelf daarom heel gecharmeerd van de Fransen en Italianen; daar staan ze wel strijdlustig op de barricade als er wat moet veranderen in hun land!

  3. whaha harde acties in nederland geloof je het zelf? Nederlanders pikken en slikken alles. Was dit in land gebeurt waar de mensen wat meer temperament hebben dan hadden ze persoonlijk heel de regering er uit geflikkert. Maar nee hoor de brave nederlandertjes doen hier helemaal niets en maar klagen en maar zeuren. Zolang je er zelf niets aan doet moet je ook niet klagen klaar. Toen het bij mijn cluppie het niet goed ging (ado den haag) bestormde we met ze alle het veld voor uitlegt en gewoon de trainer eruit kicken. De gemiddelde nederlander zou hier een voorbeeld aan moeten nemen. De regering is toch de stem van het volk?
    Dus moet het volk opstaan en het hele zooitje naar buiten trappen

  4. Ik heb de afgelopen twee maanden bij het solliciteren naar een nieuwe werkkring al twee maal NEE gezegd tegen een baan verder dan 30 kilometer van mijn woonplaats. De 0,18 Euro vergoeding per kilometer woon-werk kunnen de kosten van het reizen niet dekken ; stel nu dat heel werkend Nederland mijn gedwongen voorbeeld volgt en ze allemaal dicht bij huis moeten gaan werken; wat zijn dan de economische consequenties? Ach, we zien het wel als in de toekomst ook nog het rekening rijden wordt ingevoerd?

  5. hmmmm… nee ik heb geen auto. vind het wel best zo.

Reacties zijn gesloten.