FOTO van het jaar of eeuw ?

baby-van-jaar-of-eeuw.jpg

Dit zou de foto van het jaar moeten zijn. Of zelfs van de eeuw. Maar zal het nooit zijn.

In November ging er een foto rond, het zou de foto van het jaar moeten zijn. Of zelfs van de eeuw. Maar zal het nooit zijn, maar als een krant dit niet gepubliceerd zou hebben, was hij je nooit onder ogen gekomen.

Dit is de foto van een ongeboren baby in de 21ste week. Samuel Alexander Armas, die geopereerd werd door de chirurg Joseph Bruner.

Bij de baby was een open ruggetje geconstateerd, maar zou een operatie buiten de baarmoeder nooit overleven. Zijn moeder, Julie Armas is een kraamverpleegster die gehoord had van de opzienbare prestaties van dr Bruner.

In het UMC in Nashville voert hij operaties uit op babies in de baarmoeder. Gedurende deze operatie haalt hij de baarmoeder met een keizersnee uit de buik en maakt een kleine snede om de baby te kunnen opereren. Toen hij de operatie beëindigde, kwam het kleine, maar volmaakte handje van de kleine uit de incisie en greep de vinger van de chirurg stevig vast.
Dit was het meest emotionele moment in het leven van dr. Bruner, hij was voor even niet in staat om zich te verroeren.

De fotograaf heeft deze gebeurtenis perfect op de gevoelige plaat kunnen vastleggen en de krant noemde het ‘de hand van Hoop’ als het ware een bedankje voor het redden van zijn jonge leventje. Zijn moeder kan de foto
niet met droge ogen aanschouwen en zegt: een zwangerschap is geen kwestie van gehandicapt of ziek, maar het gaat om een
mens.

Samuel kwam perfect gezond ter wereld, de operatie slaagde voor 100%

Zijn God’s wegen niet ondoorgrondelijk…??

Bekijk nu de foto, is het niet ongelofelijk! En… stuur hem verder, dit moet wereldkundig gemaakt worden!

Gemaild door Gerard S.

10 gedachten over “FOTO van het jaar of eeuw ?”

  1. Hallo, deze foto is de grootste grap die er maar bestaat. Dit is een leugen. Hoe kan je namelijk opereren zonder de vliezen te breken dit kan namelijk niet!!!!! Fototrucage????

    Groetjes 2 kraamverpleegkundigen en gynaecoloog in opleiding.

  2. Deze foto met verhaal laat mij in ieder geval anders denken over abortus. Dat kan in Nederland op papier tot de 24e week. Is abortus na de 21e week nu moord of moet ik dit anders zien? Leuke foto en tegelijkertijd weer een ethisch probleem erbij?

Reacties zijn gesloten.