eKudos meeting 2008

Geachten Damen en Heren. Neptunes 2006 en de enige leukste site van Nederland : Lelijkding.nl Organiseert een heuse meeting voor alle ekudos gebruikers. 08 Juni 2008 op een zondag, hou die dag dus vrij en de locatie voorstel is voorlopig op Scheveningen (vanwege de mooie vrouwen.. ok ok en voor sommmige van jullie mooie mannen). En nu maar hopen op het zelfde weer van de afgelopen dagen. Je bent in ieder geval welkom van af 13.00 uur tot xx.xx De enige voorwaarde is dat er meer dan 20 man aanwezig moet zijn, anders gaat het hele feestje niet door. Meer weten over de eKudos meeting 2008 : Ekudos Meeting: Summer 2008 ! En wil je weten hoe de Twitter meeting in het Vondelpark is geweest ? Kijk maar dit fantastische LIVE Video verslag van ……. : Rutger op de TwitNick in Vondelpark

ekudosbierrrrrrr.jpg

10 gedachten over “eKudos meeting 2008”

  1. @ Lelijkding Dot NL : Bandwidth Limit Exceeded. The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later ????????

    Dat word dokken 🙁

  2. In moet mijn nog steeds daar in verdiepen, heb het een en andere al gelezen, maar echt duidelijk wat de rede en consequentie is mijn niet hellemaal 100% duidelijk, al moet ik zeggen dat eKudos ook niet hellemaal door heb hoe het werk en laat staan over die groepen.

  3. Waarom niet wha wha het gaat om de mensen niet die beslissing die is door 1 persoon genomen niet door de community

Reacties zijn gesloten.