MobyPicture.com

mobypicture.gifJe Twitter is pas compleet met MobyPicture.com. MobyPicture is een foto blog waar je makkelijk foto’s met je mobiel kan uploaden. Een van de honderden diensten en nog eens in beta. Maar het bijzondere van MobyPicture.com is dat je als je een foto en of verhaal heb geupload je Moby zo kan instellen dat die foto op Twitter, Hyves, Flickr en Jaiku is aan te klikken en niet te vergeten dat je ook je WordPress, Blogger en Tumblr weblog met deze dienst hellemaal up to date kan houden. Dus in weinig woorden en een paar handelingen heb je zo maar 6 webstekkies geupdate. Ik heb het gisteren even getest, een paar foutmeldingen, maar uiteindelijk werkt alles perfect. Echt een gave tool voor niet nuttige mobiele foto dump. Dus nu kan je op mijn Twitter niet alleen maar lezen wat ik aan doen ben, maar het ook zien en beelden zeggen meer dan 1000 worden en laat staan dat je op twitter maar 140 letters per bericht mag gebruiken. Ook handig : Tinyurl.com voor als je een te lange url voor je Twitter hebt en die korter wil maken.

15 gedachten over “MobyPicture.com”

  1. @ mathys : Ik vond het nu al makkelijk en heb nog steeds elke dag plezier van 😉 maar ben zeker benieuwd naad de video en geluid mogelijkheden.

  2. Thanks voor de review. Mobypicture wordt op dit moment geheel verbouwd en komt snel uit de beta… dan wordt het allemaal weer makkelijker en kan je ook je video en audio files direct op je social sites zetten. En met Moby kan je ook direct in je Hyves WieWatWaar posten…

  3. Voor de ene nieuw voor de ander oud. Voor mij is het nieuw en daar komt bij dat ik er ook nog niet handig in ben.

  4. Ik houd het allemaal niet meer bij met die diensten, ik ben al lid van zoveel sites…. 🙂

  5. Ik gebruik mijn mobieltje nooit, het is een prepaid geval van 4 jaar oud, zit niet eens een kleurenscherm op, laat staan een camera.

  6. Het kan niet op… straks nog een cameraatje op de top van een dildo, en hup, we kunnen de eisprong zien aankomen.

Reacties zijn gesloten.