SEESMIC Video comments op je WEBLOG

seesmic.jpgDat noem ik nou weblog 3.0. Met deze WordPress Plugin van Seesmic kan je de bezoekers van je weblog laten kiezen of ze een geschreven reactie achter laten of een heuse video reactie met je webcam en als je het beeld uitzet desnoods een gesproken reactie. Dat noem ik nou een innovatie. Vooralsnog heb ik het nog niet op mijn weblog gezet omdat ik even de tijd er niet voor heb om het een en andere te testen, maar bij : frank-ly.nl kan je kijken en verder klikken om te kijken hoe het werkt en er uitziet. Laat weten wat je er van vind. Moet het ook op MADBELLO.nl ?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “SEESMIC Video comments op je WEBLOG”

Maak mij blij en geef reactie :D