Niet Nuttige Nuttigheden

Het weekend is begonnen zo al elke week. Vier keer per maand en 52 keer per jaar. het zou bijna gaan vervelen en niet Nuttig worden. En we beginnen met een Andere kijk op een spaarhypotheek, list, bedrog en de illusie van geld en misschien de 10 Redenen waarom mannen vreemdgaan en als je toch monogaam bent : Kattengedoe.nl – Kom alles te weten over je Poes, niets voor niet nuttig, maar toch ! Ik ga liever voor Piraten van Piratebay in de aanval of zeker voor Marilyn Monroe in een sexfilmpje. Programmeer jij ? Maar wat het belangrijkste is voor het weekend is : Wat kost een pilsje ? Niet Nuttig of toch wel ? Prettig weekend.

ekudos-reclame.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Niet Nuttige Nuttigheden”

Maak mij blij en geef reactie :D