Georgina gaat Vreemd

Nieuw of geen nieuws. Of alweer 1 April grap ? 

Alweer oud nieuws en ik zie het net en als het geen grap is het nog pijnlijker. Dit is de reactie van Jort Kelnert : jortkelder.nl De beurs is al lang gekelderd en hoe ver kan het kelderen ? En hoe ver is zij gekelderd ? In ieder geval een amateur paparazzi die door Paparazzia.nl de moeite waard is om te volgen. Hier de pijnlijke uitzending van RTL Boulevard

UPDATE : Georgina en Jort definitief uit elkaar

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Georgina gaat Vreemd”

  1. Yep, en een hele goede…nu zou het ook zo kunnen zijn dat Jort en G. ook een aantal van die BN’ers waren die in het complot van Paparazia zaten/zitten? Om alleen de hele showbiz journaille op het verkeerde been te zetten? De tijd zal het ons leren, ik maak me er verder niet meer druk over. Blijft een vaag lijp wijf die G. en J. is voor mij nog steeds een Quotezak…;-)

  2. La Donna è mobile, oftewel de vrouw is beweeglijk? Als het geen 1 aprilgrap is, verbaast het me niets; dit huppelkutje kwam op mij toch al niet zo besluitvaardig over en ze is veels te alternatief om eeuwig bij die quotezak te blijven?

Maak mij blij en geef reactie :D