Trots op Moslims

Met recht kan ik zeggen dat ik trots op Moslims ben. Ondanks de uitstekende public relation werk van Balkenende om de FITNA film van ome Wilder wereldkundig te maken, is het in Nederland rustig gebleven. Op straat is het rustig, iedereen is vrolijk en zelfs Burkas glimlachen naar je. De zon schrijnt, de atmosfeer is gemoedelijk en iedereen opgelucht. Feiten en ficties van de FITNA gate, Willem de Zwijger zwijgt niet meer : Frontaal Naakt en Trots op Moslims. Hou jij van Moslims ?

3 gedachten over “Trots op Moslims”

  1. Ik heb niets tegen moslims, behalve wanneer ze doodsbedreigingen gaan uiten en andersdenkende en -gelovigen willen uitmoorden.

  2. dus nou moeten wij trots op moslims zijn omdat rustig blijven? dit land wordt steeds gekker, het lijkt verdomme wel of je in een open inrichting leeft.

  3. Ja hadden ze willen gaan rellen dan? Ze kunnen niet anders dan stil blijven want die beelden zijn echt en komen uit moslim land. Zouden ze gaan rellen dan zou dat alleen tegen die gekke uit dat filmpje kunnen zijn maar dat doen ze echt niet.

Reacties zijn gesloten.