Fitna the Movie

Geert Wilders’ film over de Koran. (Nederlands)


Of anders hier bij : LIVELEAK.com te zien

23 gedachten over “Fitna the Movie”

 1. Hele mooie film. Precies zoals mijn buren ook al hadden gezegd. Hitler wordt idd geeeerd bij moslims. Hebben een foto staan op de kast. Begrijp het niet. Maar het zal wel. Ik begrijp alleen Wilders nu waar hij heen wilt. Dank voor de film.

 2. Nou tja ik vind het niks hoor echt iets voor geert wilders echt stom hij probeert gewoon aandacht te trekken maar ik zouw zeggen let maar,…… niet alle moslims ZIJN ZO EN HEBBEN ZULKE GEDACHTENSSSS DUSSS…… ik ben het helamaal zat met al dat stomme gedoe

 3. @madbello

  daar hou ik je aan. wij gaan een film maken. Nu nog een goed onderwerp vinden

 4. Zo,eindelijk kunnen zien!
  Probeer al twee dagen hem te bekijken, maar kennelijk is de server aardig overbelast; bedankt Madbello 🙂

  Lekker plak- en knipwerk met fout inderdaad.
  Is dit nou waar zoveel ophef over is gemaakt? Eigenlijk precies wat ik had verwacht (van Wilders…).
  Hoop dat mensen hun verstand blijven gebruiken, en dan bedoel ik zowel Moslims als niet-Moslims.

 5. De grote moslimstaten vinden de film gruwelijk, ze vinden de moslimterreur dus ook erg.
  Dit is voor de moslimwereld een uitgelezen kans, om het tegendeel van wat Wilders impliceert, te bewijzen.

 6. @ Madbello,Ja zeker :-)ik sprak me ook iets verkeerd uit. Iedereen is een berg.. dat zou je mogen aanpassen van mij. Wil je dat? 😉

 7. Hij heeft de film heel slim in elkaar gezet. Hij alleen filmfragmenten gepakt die door die mensen(terroristen) zelf zijn gemaakt. Mochten die baardmannen praatjes krijgen hier over kan wilders heel makkelijk zeggen van ja sorry het is jullie eigen beelmateriaal ik heb het alleen aan elkaar geplakt. Zelf had ik wel een ergere film kunnen maken want zijn genoeg volledige onthoofdings filmpjes te vinden op interent.

 8. Ik zou de slachtoffers wel eens willen zien die het Westen of alleen al Amerika op zijn geweten heeft.
  Jammer dat iedereen denkt dat alle Moslims gevaarlijk zijn.

 9. @ NickN : Zo te lezen heb je genoten.
  @ Mannie : Zeker niet.
  @ Pascal : Relax man 😉 Het is maar een film
  @ Patrick : Je bent niet de enige zo te zien.
  @ Jager : En nog eens de verkeerde foto van Mohamed B. gebruiken.
  @ SirCumSized : 20 april, de tekenfilm van Ehsan Jami 🙂

 10. Tjeezis, is er nu voor deze vertoning zoveel ophef gemaakt, zonde van de energie? Zo te zien volgt Wilders de profeet Mohammed met de uitspraak “Maak af en toe een grap maar zeg ook dan niets dan de waarheid”. Einde onderwerp en op naar de volgende shockdoc? 😉

 11. Zo’n knip en plak film kan ik ook wel in een paar uurtjes in elkaar freubelen…en dan nog een paar plaatjes van anderen jattten en klaar…Al met al, storm in een glas water en dat had ik ook al geroepen.

 12. @NickN: ach, heb je het oude testament wel eens in gebladerd? Daar wordt je ook niet goed van. Daar moeten ook homo's dood. Etc ect. We geven deze shit te veel aandacht. Angst voor het onbekende. Terroristen van welke origine ook, moeten hard bestreden worden, zonder meer. Maar niet alles over een kam scheren.

 13. mijn reactie op de film is gewoon waarom moeten mensen altijd het laatste woord hebben ….ik zou me bevoorbeeld niet bekeren tot moslim ….en die film ik vind het maar een kutfilm sorry dat ik dat zeg maar de waarheid mag gezegt worden…ik zou zeggen wees voorbereid ….

 14. Iedereen heeft Fitna als item. Kom op mensen, het is toch gewoon een kutfilmpje? Een beetje knip en plak werk dat elke mongool kan doen. Ik ga me lekker bezatten, ik ben fitna moe.

 15. Het is een waarschuwing aan iedereen wie nog niet weet wat voor een geloof dat is en hoe ze over ons denken. Wildewrs heeft de spanning heel mooi weten op te voeren tot een climax.

Reacties zijn gesloten.