Geert Wilders Fitna Movie ???

Alweer een nepper. Maar dan toch niet minder geloofwaardig en maar wachten naar de echte Fitna Film. Popcorn vreten voor het afgelopen is en door de bomen zie je het bos niet meer. Zou dat de tactiek zijn ???


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Geert Wilders Fitna Movie ???”

  1. Njah. Het eerste stukje leek nog het meest op een fragment werkversie van de echte Fitna movie. Geluid en beeld lopen bepaald niet synchroon maar het zou kunnen.
    Daarna evenwel wordt het een puinhoop van voornamelijk anti-Wilders fragmenten.Het geluid heb ik maar uitgezet want het is alsof je naar een radio luistert terwijl je TV kijkt en tegelijkertijd zapt.
    Leuk geprobeerd dus maar nep.

Maak mij blij en geef reactie :D