YouTube Warp

Wat is dat en hoe werkt dat. Ik zag het bij Meulesteen en het zag er leuk uit, echt een Blog Gadget. Maar hoe je het precies moest doen was mijn niet duidelijk, wist niet eens wat een iframe was, maar Patrick was zo vriendelijk om het mijn uit te leggen. Wat moet je doen om YouTube Warp in je weblog te zetten ? Je gebruikt deze link als basis : http://nl.youtube.com/warp.swf?v= En dan kies je een youtube filmpje naar keuze, laten we deze nemen : http://www.youtube.com/watch?v=pk5_Zlxgc6M en dan gebruik je alleen de unieke video id : pk5_Zlxgc6M die je weer achter de Youtube Warp link plakt : http://nl.youtube.com/warp.swf?v=pk5_Zlxgc6M Nu heb je een bruikbare link die je in je brouwser al kan bekijken, maar je bent er nog niet. Hoe zet je het in je weblog ??? Ga naar websonic.nl iframegenerator kopieer de laatste YouTube Warp link in het bestemde vakje, geef de afmetingen van hoe groot de venster moet worden en klik onderaan Genereer Code en die code plak je weer in je weblog. Dat moet wel duidelijk zijn toch ? Hier onder het voorbeeld van hoe het moet worden.

Het leuk er van is, dat je lekker kan Wilfen van video naar video. In principe zijn de video’s gegroepeerd in categorieën, als je de muis op een andere ballonnetje schuift dan komen daar weer andere videos tevoorschijn en ga zo maar door, voor je het weet ben je de weg kwijt. Links boven heb je een groen rondje waar je weer terug kan gaan naar het begin. Het werkt zo leuk en organisch dat het schuiven veel leuker is dan de video’s te kijken. Echt een Blog Gadget

8 gedachten over “YouTube Warp”

  1. Yes, gelukt…………het is een muziek warp geworden. Schitterend, kun je uren mee speulen, uitgangspunt is Bryan Ferry Dylanesque en vandaar uit kom je vanalles tegen meestal gerelateerd aan dylan songs.

Reacties zijn gesloten.