Steun de Politie

De site steun de politie.nl is online. Het is een geweldige opportunity om eens een keer met de politie op een lijn tegenover onze regering te staan. Deze regering past het divide et impera toe (verdeel en regeer), telkens een bevolkingsgroep in de regen zetten en wij, de bevolking, worden verlijd om successievelijk onze landgenoten in die regen te laten staan. Niet met Vrij & Vooruitstrevend, Nederland verenigt u voordat deze regering ons nog verder in morele armoede stort. Steun de Politie.nl

8 gedachten over “Steun de Politie”

  1. HA HA Ik had ook niet echt verwacht dat hier op madbello veel steun er voor zou zijn, maar deze zin sprak mijn aan : Het is een geweldige opportunity om eens een keer mét de politie op één lijn tégenover onze regering te staan. .

  2. Zo te zien, krijgt de politie niet veel bijval van de reageerders voor hun petitie? Ze zijn natuurlijk wel nodig, ze worden in verhouding (…diegene op straat heb ik het over) onderbetaald voor het werk wat ze (zouden moeten) doen en ze zijn gewoon ambtenaar, dus sociale veiligheid voor het leven. Al-met-al in mijn ogen niet zielig genoeg om een petitie voor te tekenen.

  3. Ik steun ze totaal niet!!! Ten eerste toen ze er gingen werken wisten ze hoeveel salaris ze gingen krijgen dan hadden ze toen bij hun sollicitatie moeten zeggen ik wil minimaal dit verdienen. En ten tweede ze voeren geen ene flikker uit. Ja kleine kinderen aanpakken die te vroeg vuurwerk afsteken of als je hond de schijterij heeft en je raapt het niet op (hebben ze zelf wel is diarree proberen op te rapen?). Nee maar toen me buurvrouw verleden jaar werd gestoken op straat door een vent die haar tassie wou jatten kwamen ze pas na 10 minuten politieburo en auto’s zitten hier trouwens 2 minuten rijden om het hoekje bij ingang zuiderpark!!!. Oh ja met het verzoek of IK niet naar die vent met die mes kon gaan om hem te laten stoppen want dat was volgens haar een burgerplicht. Heb ze meteen verteld dat mijn messen uitzet al compleet was en dat dat mes van die vent niet bij de rest van mijn interieur paste!!! Nee van mij mogen heel de politie afschaffen. Het zijn net uitkering trekkers. Ze krijgen geld maar werken ho maar..

  4. Ik kan hier niet in meegaan. Mijn dochter van 12 heeft een bekeuring van €10 gekregen omdat ze +/- 20 mtr. heeft gefietst aan de verkeerde kant van de fietspad. Daar zakt nou mijn broek vanaf.
    Zo heb ik mijn redenen om ze niet met hun eens te zijn

  5. Wil wel op een lijn staan maar dan wel mijn bekeuring verscheuren voor 6 km te hard rijden.
    Op zondag op een industrieterein waar niemand rijdt zondags

  6. Weet je, ik heb helemaal geen zin om op een lijn te staan met de politie. Kweet niet. Nu moet ik ze steunen, en straks, naaiene ze me als ik 5 km te hard rijd 😆

Reacties zijn gesloten.