Blog Gespot : Pezzonovanti

i-love-madbello.jpgIk zit mijn een beetje te vervellen op mijn werk. JA ! Hoe is het mogelijk ? Vind je het erg als ik daar niet verder op in ga. Maar om een lang verhaal een beetje in te korten zal ik gelijk to the point gaan. Joost Jan HAAT Kinderen en legt uit hoe je naar Metal luistert, kijk de video. Dacht dat ik gek was, maar via Jan van Tienen kwam ik op deze geweldige internet verassing tegen, echt een briljantje van een blog : PEZZONOVANTI.NL een online magazine voor harde klootzakken, door harde klootzakken. We haten onze lezers en zij ons. Over smaak valt niet te twisten, maar vergeet ook niet bij Henk Bovekerk.nl te kijken, maar PAS OP ! Twee op de drie blogs zijn kankerverwekkend slecht.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Blog Gespot : Pezzonovanti”

Maak mij blij en geef reactie :D