Gratis STOP Wilders T-Shirt

 

Ach ! Wat zal ik zeggen ??? Ik zou zeggen, ga kijken en lezen en als je geen geld hebt voor een T-Shirt, neem deze gratis kans, 1 per huisadres 😉 Stop Wilders.com 

41 gedachten over “Gratis STOP Wilders T-Shirt”

 1. Haha, heb nog 2 domeinnamen te koop, stopgeert.nl en stopdepvv.nl

  Bieden vanaf 50 euro per domein.

  Greetz

 2. Sterf lekker stelletje tering hippies. Oprotten moeten die niet aanpassende kut marokkanen

 3. Update: stopdepvv.nl en stopwilders.nl (welke niet direct mijn politieke mening weerspiegelen maar wel potentie hebben en in mijn bezit zijn) nu voor 50 euries per stuk. Voor de snelle beslisser.

 4. Ik heb het genoegen alle anti-Wilders organisaties aan te kondigen dat er binnenkort een boek zal verschijnen dat de rechtse ideeën van deze persoon onthult, bekritiseerd en vernietigt. Dit oeuvre is antwoord op de oproep van Wilders vergelijking tussen Godsdiensten te plegen en conclusies te trekken. Daarnaast bevat de waardevolle historische informatie over de drie Godsdiensten Islam, Christendom en Jodendom en hun standpunten t.a.v. een aantal wel besproken onderwerpen in deze dagen

  De inhoud van dit boek belicht ook de positie van de Moslims in Europa en de rest van de wereld en hun reacties op de film “Fitna”. Het aanvallen en beledigen van Godsdiensten behoort tot de hoofdzakelijke activiteiten van de rechtse politiek omdat die geen andere belangrijke items voor de hand heeft liggen.

  Ik hoop met dit boek een belangrijke stap te hebben gezet in de juiste richting en een begin te hebben gegeven aan het bestrijden van Wilders rechtse ideeën zowel binnen als buiten Nederland. Dit boek mag ook gezien worden als een legitieme verdediging van de Islam, de Profeet Mohamed en het heilige Koran tegen alle beweringen en aantijgingen waarmee niemand gediend is en het draagt ook niet aan het oplossen van de huidige problemen waarmee de Nederlandse politiek te maken heeft.

  Te vermelden waard is ook het feit dat dit boek samen uitkomt met een documentaire dat de persoon van Wilders goed belicht als zijn politieke ambities en illusies.

  Bij voorbaat dank

  Schrijver: dhr. Mohamed Abdalah (Onderzoeker in religieuze geschiedenis en vergelijking van Godsdiensten)

  mohamed_rswlalah@hotmail.com

  tel: 0618118342

 5. VOORBEELDEN VAN ISLAMISERING VOOR WIE HET NU NOG NIET BEGRIJPT:

  Afgelasten van bedreigde theatervoorstellingen en exposities, veiligheidscontroles op vliegvelden, de nonstop bewaking van islamcritici, het proces tegen de cartoonist Nekschot, de apartheidsloketten in de gemeente Utrecht, de moord op Theo van Gogh, de verdrijving uit Nederland van Ayaan Hirsi Ali, de problemen rond genitale verminking van meisjes, het schofferen van homo’s op straat, antisemitisme in het openbaar, willekeurige uitschelden voor hoer, weigering van studenten tandheelkunde hygiënische maatregelen te nemen (korte mouwen), vrouwen die niet door een mannelijke arts of hulpverlener kunnen worden geholpen, eremoorden, de zouteloosheid van het Nederlandse cabaret dat het niet over de islam wil hebben, de zelfcensuur op de opiniepagina’s, Parijse meisjes die geen rok meer dragen omdat jeugdbendes en medeburgers hen betasten als een “vogelvrijverklaarde”, Theater Zuidplein waar 50 van de 590 zitplaatsen zijn gereserveerd voor vrouwen, bibliotheken die na klachten van moslims hun religieuze boeken voortaan op de hoogste planken zetten omdat Korannen boven alles gaan, Geert Wilders de toegang tot Engeland ontzegd, kerstbomen en paaseieren moeten uit stadsgebouwen verdwijnen, openbareschoolkinderen die alleen eten mogen krijgen van barbaars geslachte dieren, aparte zwemuren voor mannen en vrouwen, Sinterklaas die geen kruis op zijn mijter meer mag, katholieke scholen met bidruimte voor moslimkinderen en badkamers om zich vooraf de reinigen, de prestigieuze universiteitssteden Oxford en Cambridge ooit bolwerken van het vrije westerse denken waar nu politievrouwen een niqaab mogen dragen, niet-islamitische werknemers die overdag geen eten tot zich mogen nemen tijdens de Ramadan, "geheel vrijwillig" dus onder zware pressie van hun familie zich onderwerpen aan de sharia die vrouwen als minderwaardig beschouwt, buschauffeurs en trampersoneel van het Amsterdamse vervoer die dit jaar geen Kerst meer in de garages vieren, omwerken van bedrijfslogo's met een krul die lijkt op 'Allah' in het arabisch, Moskeegangers van de El Fath moskee in Liendert die zich ergeren zich aan honden ("onrein") zeker na de gebedsdienst ‘als hun geest is gezuiverd’, een dakloze neergeknuppeld omdat hij bier drinkt tijdens ramadan (met een staaf die met spijkers was bezet), Almeerse bouwvakkers die op islamklachten hun korte broek omwisselen voor een exemplaar met lange pijpen, verbod op de carnavalskreet "Allaa", Geert Wilders die nonstop bewaakt moet worden omdat hij anders de moslims te lijf gaat… (klopt dit laatste wel?)

  P.Pardon

 6. Geen Fitna-II nodig? Als je lekker in het zadel van je zekerheden zit, samen met je kennissen ook van de Partij van A…. dan probeer je je ogen zo lang mogelijk politiek correct dicht te houden. Wie verliest graag zijn geloof in "gelijke monniken gelijke kappen". "Als er klokgelui uit kerken mag zijn dan ook allahgejoel uit minaretten, anders polariseer je, dus…"

  Of: "Als je de hoofddoek verbiedt dan ook de hoofdbedekking van drie zwartekousenkerken op de Veluwe, dus…" Nee dan snap je totaal niet waar het over gaat en wat er relevant is en wat niet. Of: Christenen zijn ook tegen homo's dus… Ja dus wat? Nog miljoen moslims erbij blijkbaar. Het was hier toch al beroerd dus maak het nu ook maar helemaal beroerd, logisch.

  Nee helaas er is nog Fitna II en III voor nodig om al die mensen de wekker te laten horen. Jammer voor ze, want met de Holocaust was het zo makkelijk scoren tegen Geert. Inhoudelijke argumenten en de realiteit: brrr, een koude douche voor de linkse Gutmensch.

 7. Ik vind het jammer dat die soort mensen zich politicus noemen in een land als Nederland. Hij laat iedereen schamen met z,n idiote uitspraken. Je mag niemand beoordelen voor zijn religie of het land van herkomst.

  Ik ben benieuwd waar het land naartoe gaat met die idioot.

 8. @lilian

  Nederland IS al het buitenland, trut!

  Het is het Palestina van Europa geworden.

  Altijd maar klagen die Palestijnen, maar wel een bevolkingsgroei van 1200% sinds 1963.

  Gesubsidieerd van mijn belastinggeld.

  Bestel je hoofddoek al maar vast, gauw wordt die verplicht.

  Jij bent zeker ook zo'n sp-er die gokt op het nieuwe electoraat wat door de moslims bij elkaar gefokt wordt.

  DAAR gaat het de politiek om en daar hebben ze naievelingen als jij hard bij nodig.

 9. Ooit worden er T-shirts uitgedeeld met de tekst: Stop aub de etnische burgeroorlog. Voor onze kinderen en onszelf helaas te laat dan.

 10. Beste mensen!!!

  Zo veel interesse in een inhoudsloze man. Mijn Nederlands hart huilt (nou ja bijna, om deze irritante man zal ik in het echt geen traan laten…)

  Ik ben van de generatie met het devies: 'Laten we de wereld beter achter laten dan dat we ze hebben gekregen'.

  Ik geloof niet dat de heer Wilders dit in zich heeft, sterker nog ik geloof niet dat hij überhaupt het IQ heeft om ten volle te snappen wat hier staat.

  In plaats van aandacht te geven aan een man die nooit op constructieve wijze bij zal kunnen dragen aan welk politiek debat dan ook, zou u beter uw aandacht kunnen richten op initiatieven die de potentie in zich hebben om wel bij te kunnen dragen aan een eerlijkere en socialere wereld.
  http://www.hulphelptwel.nl/

  Besteed meer aandacht aan serieuze zaken, niet aan dit soort makkelijke anonieme internet fora/blogs of hoe je het ook wilt noemen. (Dat geldt natuurlijk ook voor mijzelf, zei de gek…)

 11. Wat een gezever allemaal, ik mag wilders niet, echter de linkse zooi in nederland (inclusief 300.000 ambtenaren) moeten gewoon niet zeuren.

  GRATIS TE BESTELLEN. ; STOP DE MAROKANEN.NU , oh nee dat is natuurlijk discriminatie

  wat een K.. regering

 12. Oh ja sodermieter een eind op met die kogelverhalen. Als je daar begint, is er helemaal geen eind meer in zicht.

  Maar kogelverhalen passen opzich wel prima in het populistische tijd waar we natuurlijk met het debat nu in verkeren.

  Ja de kogel kwam van rechts, nee de kogel kwam van links, yeah right mensen een kogel komt zover ik weet nog altijd uit een pistool en niet via woorden…..en al helemaal niet anoniem via internet.

 13. Ik vroeg mij altijd al af in de jaren 90 wie toch de kerel is bij de VVD met dat maffe haar in de 2e kamer. Beetje zaadloos figuur was het toen. Todat er ruimte kwam om eens echt te zeggen wat je vindt en vooral wat je niet vindt. Daar was ome Geert pas echt!!!

  Wilders en de PVV is nu precies wat er fout is in Nederland; vooral heel hard roepen hoe je vindt dat hoe andere mensen zich aan de wet moet houden, maar je zelf zet je daarbij buiten spel.

  Dubbel nationaliteit? NEE !!!! Terwijl de vrouw van Wilders beschikt over een dubbele nationaliteit, die kerel die voor de PVV europees zit heeft een kroatische vrouw, met je raadt het al een dubbele nationaliteit.

  Iets schreeuwen!!!!!! En vervolgens nergens op de TV je mening onderbouwen op welke manier dan ook. Ja misschien bij Knevel omdat je weet dat je daar ruimte krijgt zonder kritische vragen.

  Nee, eigenlijk is de PVV en Wilders zo ouderwets als ik weet niet. Het gaat te goed met ons, tuurlijk zijn er op een aantal fronten en gebieden behoorlijk wat problemen, maar die zal de PVV nooit en ten nimmer oplossen omdat ze het simpel weg niet onderbouwen.

  PVV heeft nog nooit een tegenbegroting gemaakt, sterker nog wat is hun antwoord op de crisis? Stop de ontwikkelingshulp en pomp dit in onze eigen land. Wederom natuurlijk korte termijn denken van de bovenste plank. Wij hebben in de toekomst veel van die landen nodig hebben, omdat er heel veel werk gaat blijven liggen.

  Maar ja we zitten op dit moment in het land van de soundbites, snelle jongens met sjaaltjes op geen stijl, brullen zonder echt gehoord te worden.

  Het wordt maar snel tijd dat ome Geert aan de macht komt, zodat er na hem een figuur als Obama misschien kan opstaan.

  We hebben dan geen zin meer in de negatief vibes…………

 14. Helaas dat jullie zo negatief zijn over een eerlijke man die voor zijn mening uitkomt, sterker nog hij zegt wat heelveel Nederlanders denken!

  Je mag het dan niet eens zijn met de opvattingen van deze man of zijn uitlatingen.

  Maar vergeet niet dat als er iedereen zo als jullie denken zou er geen vodings bodem zijn voor deze partij!

  Dus stel ik voor

  GA DE NEDERLANDERS BOYCOTTEN EN NIET DE MESSENGER!!!!

  het is maar een gedachte…

  Karelte het kereltje heeft gesproken….

 15. HAAL ALLES UIT DE KAST VOOR DE ANTI-WILDERSCAMPAGNE 2009-2011

  – Betoog alsof het een feit betreft dat Geert Wilders niet past in de Nederlandse politieke cultuur. Verwijs naar de snelle opkomst en ondergang van de Lijst Pim Fortuyn en spreek als over een voldongen feit in termen van: de overgrote meerderheid van de Nederlandse kiezers moet niets hebben van de PVV. Suggereer te analyseren dat het electoraat nog iets groeit, maar dat de PVV aan interne tegenstellingen ten onder zal gaan, en vooral aan: impotentie. Dit laatste woord geeft veel (oudere) PVV-stemmers immers een rotgevoel.

  – Houd uw gehoor voor, dat de partij zich eventueel zou kunnen omvormen tot een "fatsoenlijke partij" om zo aan te geven dat PVV-stemmers onfatsoenlijk zijn. Gebruik daarbij veelvuldig termen als: populistische leuzen, ongemanierde provocatie, verongelijkte hetze, discriminatie, haatcampagne.

  – Benoem de stembuswinst van de PVV als het "zwalken" van kiezers.

  – Ontken alle beginselen van de PVV want dat maakt een intelligente indruk, dus herhaal dat de PVV: geen democratische kenmerken bezit, geen democratische partij is, geen politiek programma heeft. Vertel uw gehoor steeds vertwijfeld dat Geert Wilders "geen oplossingen aanreikt", ook al staan die in zijn politieke programma (dit heeft uw gehoor niet gelezen).

  – Vergeet niet telkens vraagtekens te zetten bij de intelligentie en toerekeningsvatbaarheid van mensen die PVV stemmen; zij moeten het gevoel krijgen eigenlijk niet helemaal fris te zijn.

  – Gebruik lelijke foto's en tekeningen van Wilders als illustratie.

  – Herhaal dat de medewerkers van Wilders geen bestuurlijke ervaring hebben net als bij de LPF: die mensen zijn incompetent en impotent maar vangen wel mooi salaris ten laste van de belasting.

  – Verklaar dat PVV-functionarissen "niet worden gehinderd door kennis van zaken".

  – Maak telkens de vergelijking tussen Wilders en "de jaren dertig", zonder precies te zeggen hoe of wat.

  – Constateer perplex alsof u de eerste bent, dat Wilders steeds maar doorgaat met… en druk u dan intellectueel uit in termen van "het voeden van vage gevoelens van wantrouwen, angst en haat, het flirten met politiek geweld, het opbouwen van collectieve haatfantasieën" enz.

  – Verklaar dat de anti-democratische PVV is gebaseerd op persoonsverheerlijking van 1 persoon, "zoals in de jaren dertig" zegt u er dan natuurlijk achteraan. De Partij voor de Vrijheid staat in werkelijkheid juist een dictatuur voor, moet de boodschap luiden.

  – Toverwoord in uw campagne is het woord "populisme". Dit woord is de opvolger van "onderbuikgevoelens". Gebruik dit laatste woord trouwens gerust opnieuw. De kracht hiervan is dat niemand weet wat deze woorden betekenen maar zich wel aangewreven voelt met sympathie voor Wilders blijkbaar onfris te zijn.

  – Het woord populistisch kan effectief worden gecombineerd met intellectuele termen: projectief populisme, burgerlijk populisme, rechts-populisme, radicaal populisme, en vooral "etnisch populisme". Dit laatste slaat twee vliegen tegelijk: populisme geeft een dom gevoel en etnisch zet de PVV-er weg als holocaustvergasser.

  – Benadruk dat er een tegenstelling bestaat "wij-zij". Deze is ontstaan toen Nederland tegen de wil van de meerderheid in begon met massa-immigratie. Suggereer nu natuurlijk dat de polarisatie "wij-zij" het werk is van volksmenner Wilders.

  – Wilders-stemmers zullen op hun neus kijken als u hen erop attent maakt dat een golf van xenofobie hen heeft bevangen alleen maar door de aanslagen op 11 september en de moorden op Fortuyn en Van Gogh. Zij voelen zich dan hopelijk voor het lapje gehouden door historische voorvallen, zonder zich te herinneren dat ze ook al voordien net zo tegen de islamisering waren als daarna.

  – Wie van uw gehoor heeft een inleiding gelezen over sociologie, misschien één procent. Kom dus voor de dag met de "zondenboktheorie". Zo voelt men zich punt 1 radertje in een blind mechanisme van afreageren op minderheden zonder dit zelf in de gaten te hebben, en punt 2 kan uw gehoor ook nog eens trots zijn nu iets af te weten van maatschappijstudie, vooral als u zelf socioloog bent met iets van een d en een r voor uw naam.

  – Vergelijk Geert Wilders met wat hij bestrijdt. Noem hem een leerling van Osama Bin Laden die ook al de scheidslijnen tussen moslims en niet-moslims overal ter wereld aanscherpt. Draai oorzaak en gevolg gewoon om. Dit bewijst immers dat de PVV uit is op radicalisering en polarisatie tussen "wij en zij", en erger is dan al die gematigde moslims die met de PVV alleen maar het risico lopen te worden geschismatiseerd.

  – Spreek veelvuldig wat Geert en PVV betreft over "onverdraagzaamheid, intolerantie, autoritaire structuur, ondemocratisch" enz. Dit laat uw publiek de ogen open gaan over hoe het werkelijk is. Vergeet in deze lijst vooral niet de eye-opener "humorloos". Door dit hoofdkenmerk van de islam op Wilders te plakken in de huidige Hollandse pleziercultuur zet u hem in de hoek waar u hem hebben wil: die van pretbederver (term van Pipo de Clown).

  – Werk met het begrip 'vijandbeeld'. Als uw publiek links genoeg is, zodat u voor eigen parochie preekt, kunt u bestaande citaten van Wilders uitselecteren welke verontwaardiging zullen wekken. Pas op dat u dit niet uithaalt voor een dom of rechts publiek dat Wilders kan gaan stemmen. Want dan werkt uw linkse intellect juist averechts. Citeer nu verontwaardigd dat volgens Wilders: de Nederlandse cultuur dominant moet zijn, dat hij de Koran wil verbieden, geld terug wil hebben uit Brussel, dat Uruzgan-soldaten ons in Nederland moeten gaan beschermen tegen Marokkanen, dat de PVV een immigratiestop verlangt, zwaardere straffen wil, spreekt van moslimkolonisten hier gekomen om ons te onderwerpen, geld wil intrekken voor ontwikkelingssamenwerking, voorstander is van denaturaliseren en uitwijzen, lokaal stemrecht van niet-Nederlanders wil afschaffen, keihard wil optreden tegen Marokkaanse straatterroristen, de Antillen meteen het Koninkrijk uit wil hebben, anti-westerse islamieten compleet met hun ouders wil oppakken en uitzetten enz.

  N.B.: Zeg dit niet tegen argeloze burgers want die gaan dan juist op hem stemmen, zoals op Hitler.

  – Herhaal telkens dat volgens Wilders bij geweld tegen de politie en na waarschuwingsschoten in de lucht, baldadige voetbalhooligans "door hun knieën geschoten moeten mogen worden" (alsof dit niet al lang gewone regels zijn).

  – Beschuldig Wilders van een "vleugje antisemitisme" bijvoorbeeld als hij journalisten bekritiseert (Clairy Polak b.v.) die volgens u joods zouden kunnen zijn. Beschuldig hem echter niet van antisemitisme voor een Stormfront- of Nazi-gezind publiek. Vertel die mensen juist dat Geert Wilders zelf joods is, namelijk een joodse pion en spion en zion.

  – Bewijs hoe slecht Wilders deugt door uit zijn mond arbitraire cijfers te citeren, zoals het verwachte percentage islamieten. Noteer elk feitelijk foutje ten gebruike als bewijs dat hij een volksverlakker blijkt te zijn.

  – Gebruik het gebrek aan geschiedeniskennis van een eenvoudig gehoor, en trek onbekommerd historische lijnen. Bijvoorbeeld met "etnische zuiveraars, in de jaren tien in het Ottomaanse rijk, in de jaren dertig en veertig in Europa, de jaren zestig in Vietnam, de jaren zeventig in Cambodja, de jaren negentig in Joegoslavië en Rwanda" want men durft u niet te vragen wat er toen ook alweer gebeurde uit angst zo een simpele ziel te blijken.

  – Kom er telkens op terug dat PVV-stemmers "boze mensen" zijn, 'ontevreden met hun leven', vol zucht zich te "wreken" uit rancune en ressentiment. Geef uw publiek het ongemakkelijke gevoel behept te zijn met b.v. "heimelijke wrok, opgekropt haatgevoel, verongelijkte gevoelens, verlangen naar wraak" enz.

  Wie zijn draai met zichzelf en de wereld niet kan vinden en niet weet op wie hij zich af moet reageren die is immers een mislukt mens, zo luidt uw strekking. Niemand stemt hopelijk vervolgens nog graag op iets als de PVV.

  – Doe welwillende voorspellingen over de toekomst en maak duidelijk met zoveel woorden: weliswaar kan de onverantwoordelijke PVV-meeloper tijdelijk zijn verongelijktheid kortstondig uitleven, maar daarna valt het lid op zijn oppervlakkige neus. De partij zal namelijk als eendagsvlieg een kort leven beschoren zijn, waar de kiezer zijn stem aan heeft weggegooid, onnozel genoeg om niet te begrijpen dat een moord-en-brandpartij niet thuishoort in de humane Nederlandse traditie.

  Wie zich achteraf niet achterlijk wil voelen zal zich in het verkiezingshokje nog wel bedenken om te gaan stemmen op een volksverlakkende machtswellusteling als ene Geert die de maatschappij immers zo laf probeert verwilderen.

  Generaal P.Pardon
  http://multicul.nl

 16. helemaal mee eens!
  En eigenlijk zou ik willen dat er een nog grotere staking komt dat we allemaal geen belasting meer betalen… want wij betalen ook mee aan zijn beveiliging, hoewel hij ervoor zorgt dat wij niet meer veilig zijn. Dat is naar mijn idee niet helemaal juist.

 17. ik vind het alleen maar goed dat er dit soort acties zijn, als we die idioot zijn gang laten gaan, kan niet niemand meer veilig zich in het buitenland begeven… deze man is gek en moet eigenlijk tbs voor het leven krijgen om die idiote ideeen van hem uit zijn kop te krijgen.

 18. Ik hoop echt dat die zwart-wit print weer terug komt!! Ik vind die slogan echt GENIAAL!!

  Hij moet echt zijn mond gaan houden! Ik vraag me af of hij nog zo’n grote mond heeft als hij niet meer achter zijn bodyguards kan wegkruipen!!

 19. Als je ‘m binnenstebuiten draagt heb je ook weer een mooi t-shirt voor het EK of WK. Multi cultureel dus eigenlijk… euh… functioneel..!! 😉

 20. ik blog het ook ff, ik hoop dat er heel veel shirts besteld worden, is de actie zo voorbij. Dikke onzin.

  Wat betreft wilders, sommige punten zijn goed, andere niet. Deal with it.

 21. De mensen die deze hetze tegen Wilders voeren zijn geen haar beter dan wilders.
  Als je Wilders weg wil hebben moet je niet op hem stemmen, zo simpel is het.

 22. Eigenlijk wel, geen aandacht besteden, maar kon het niet laten voor de Nederlanders die geen geld hebben om een t-Shirt te kopen en dat zijn er genoeg en gelukkig hebben we in blogland geen pistolen. kunnen we geen snoepjes gebruiken ?

 23. Eigenlijk zou niemand aandacht in wat voor vorm dan ook moeten besteden aan die engerd…;)

 24. Ook voor mij niet zo’n t shirt.
  Ben beslist geen aanhanger van hem (verre van dat zelfs!) maar ook Janmaat is verdwenen 😉

 25. Nee, ook geen gratis reclame c.q. aandacht voor Geert. Het enige wat hem nog kan stoppen is een kogel.

Reacties zijn gesloten.