Internet maakt depressief

tagcloud.jpg 

Dwangmatig internetgebruik kan bij jongeren depressieve gevoelens bevorderen. Brisk En dat in tegenstelling dat bloggers gelukkiger zijn. Mijn conclusie is dat de doelgroep van kinderen tussen de 13 en 15 jaar het bloggen nog niet heeft ontdekt en om het nog erger te maken hebben we nu ook de Nu-jij verslaving. Ik kan het allemaal beamen, internet maak je niet gelukkiger, maar het houd je wel bezig en mijn voorspelling is dat als de politiek hier in duikt, internet aan banden gelegd zal worden en om de boel nog onzinniger te maken : Heb je ooit een echte leeuw Allah horen roepen ??? Kijk hier onder het filmpje.

LION CLEARLY SAYS WORDS GOD (ALLAH)


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Internet maakt depressief”

  1. Ik denk dat je bij een groep pas depressief wordt, een forum of zo.

    een weblogger heeft daar geen last van, die kan doen wat ie wil zonder dat een moderator ingrijpt.

  2. Hmja, weer zo’n kip-of-ei-onderzoek. Van het kaliber “mensen die zoetjes in de koffie doen zijn dikker” (ja hehe)
    Misschien waren ze al depressief en dan pakt de computer wat makkelijker dan een avondje afspreken met vrienden.
    En eh, heej! ik dacht dat leeuwen tegenwoordig Postbank riepen 😉

Maak mij blij en geef reactie :D