Diep in de zee met Natalee Holloway

Weet je ! Weet niet wat ik hier van moet vinden. Net gekregen in mijn mail-box als onderwerp : LoL LoL LoL. Durf niet eens de naam van de verzender te noemen en laat staan om dit onder de categorie Fun te zetten. Ik vind het behoorlijk ziek, maar het schrijnt op en top Hollandse humor te zijn. Jij mag het zeggen.


15 gedachten over “Diep in de zee met Natalee Holloway”

 1. Tja dit slaat juist enorm aan. Ik vind het wel leuk klinken, maar als je denkt aan de tragedie wat erachter zit, is het toch intriest dat zo’n mooie film daarvoor misbruikt wordt.

 2. Ik kan naar 1 ding zeggen GENIAAL. Misschien is het heel grof allemaal maar ja leedvermaak blijft schijnbaar altijd het leukste

 3. Ik denk eigenlijk niet dat ie er helemaal echt mee weg gaat komen. Op een of andere manier zal die heus wel gepakt worden, niet goedschiks dan zal het maar kwaadschiks zijn

 4. Ja maar Zwamneus, dat is toch ook *juist* wat dit songetje uitdrukt? Dit illustreert en onderstreept dat toch juist? Of zie ik er meer in dan er in zou zitten?

 5. Men vergeet de kern van de zaak, er is een meisje van 18 jaar als oud vuil overboord gegooid, omdat ze het niet meer “deed”. Het ventje dat hier verantwoordelijk voor is, loopt gewoon rond, en komt er mee weg. En iedereen is alleen maar bezig geintjes te maken.

 6. Raar hoe dicht genialiteit en pervers dicht bij elkaar kunnen liggen? Toch geef ik toe hier en daar een grimlach te hebben vertoond?

 7. Gek zeg….. ik ben dachtik toch best iemand met een topzwaar rechtvaardigheidsgevoel 😉 Maar ik vind ‘m juist wel raak….
  Juist het allergrootste verdriet kan draaglijk zijn met humor (dat heb ik zelf ook zo ervaren toen mijn zus een gruwelijke dood stierf maar dat terzijde.)

  Het is ziek, ja, maar toont m.i. juist het volslagen-absurde van de hele zaak. Zo zat Joran gewoon te vertellen. En hij komt ermee weg. En degenen die proberen bewijzen te verzamelen, zijn allemaal schaamteloos afgemaakt waar de verschillende belanghebbenden de kans daartoe kregen.

  Dus ja, logisch, dat lijdt eh leidt 😉 tot dit soort clips. Briljant, ben ik geneigd te zeggen…… 😉

Reacties zijn gesloten.