Weirdo doet Lelijkding

rokersdag2007.jpg 

Damen en Heren. Een kort verhuishuis bericht. Kennen jullie Lijpe Weirdo nog ? Deze bloggende bulldozer en tevens kijkers kanon, heeft zijn vleugels uitgeslagen bij Lelijkding.nl Daar heet hij Crax the Weirdo, een van zijn vele Synoniemen en als eerste post, een niets verhullende reportage van de Belgische schone Ann van Elsen. Dus als je op je werk zit, ga daar niet naar kijken en wacht tot vanavond. Een goedemorgen en tot straks.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Weirdo doet Lelijkding”

  1. Idd prachtige foto’s, jammer dat de achtergrond van lelijkding.nl er waar bij afsteekt. Heel lelijk, jammer, maar dat zal wel de bedoeling wezen! Maar een kniesoor die daar op let… (ik dus 😉 )

Maak mij blij en geef reactie :D