Rotterdam aan de Maas

 

En dat op deze heerlijke zonnige heilige dag des heren en dan niet in zondag kleren om rode sterren te besparen en toevallig was Nikolski daar ook geweest. Ik zelf ben er regelmatig geweest, maar zeker in geen tien jaar in de binnenstad en aan de Maas. Er is veel veranderd, drukte, verval en opbouw om aan de haven van de rust en het wijde uitzicht te genieten. Rotterdam is een stad met dynamische uitstraling en de mensen die daar op straat lopen zien er anders uit dan in Den Haag, maar om een lang verhaal kort te maken : Het was mooi weer en kon het niet laten om een paar foto’s te schieten, al zullen de beelden niet bijzonder zijn, maar wel foto’s van die dag en die stad.

Rotterdam aan de Maas

Het eeuwige gevecht tegen de megabytes om de resolutie van de foto en het voor het net behapbaar te maken, van 2, 5 MB naar de rond 50 kb Ik vind het altijd slikken of stikken, maar het is niet anders.

13 gedachten over “Rotterdam aan de Maas”

 1. heheh toeval wil dat ik er wat vaker ben……
  Je heb mooie foto’s gemaakt 😉 volgende keer stukje doorrijden en op de koffie komen 🙂

 2. @ Liesbeth : Leuk om te lezen.
  @ redstar : De heilige kerk in je eigen hart.
  @ Mannie : Thanks.
  @ Zwamneus : Wat heb jij gedaan 🙂
  @ Roos : Meer dan den Haag
  @ Kommissar R. : Nee ! Dat is dat mooie dorp achter de duinen 🙂

 3. Ben ook blie dat ik nie naar Scheveningen was gegaan, nooit gered op zo’n dag als vandaag, maar goed ik had een verplichte zondagverjaardagvisitebinnenzitdag maar hey het was gezellie 😛
  Super foto’s ook van een super stad die veel te bieden heeft.

 4. Den Haag? Is dat niet dat dorp wat je door moet om bij het strand te komen?

 5. Als je in Den Haag woont weet je wanneer je Scheveningen moet meiden en dat is een ramp op zich en vooral met die aankomende olie vlek. En op de fiets is dan een welkome oplossing. Thanks 😉

 6. Die foto van binnenuit de kubuswoningen aan de Blaak is errûg mooi, gaaf perspectief. En Mike, maar goed dat je niet naar het strand bent geweest, stond al vanaf 13:00 uur een dikke file het mooie Den Haag in naar Scheveningen en/of Kijkduin.

Reacties zijn gesloten.