Nadine Forever

oog-van-nadine.jpgNadine Beemsterboer is niet meer, maar om haar herinnering in leven te houden : Wordt vrienden van de Nadine Beemsterboer.hyves.nl en steun haar foundation voor het goede doel. Hier onder een paar TV programma’s die zij gepresenteerd heeft.

Een oer-oud gezegde is : “je bent pas echt dood als je vergeten bent”. Hoe cru dit ook klinkt, laten wij internetters Nadine naar voren schuiven als dé persoon die het boegbeeld is van een hier en niet verder.  

Artafacts – Casa Rosso


Artafacts – Pianola Museum


Is het mogelijk om je leven weer op te pakken en inhoud te geven als je kind op een beestachtige manier door haar ex-vriend is afgeslacht ? Lees het allemaal verder op Witheet.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Nadine Forever”

Maak mij blij en geef reactie :D