KUT

aap.jpgIk weet niet wat ik heb. Zouden het puberale neigingen van mijn zijn of heb ik Gilles de la Tourette ? blll bll beffe beffe neuken neuken. Maar voor mijn is het vandaag werkelijk een KUT dag. JE ZIT IN EEN ZWARTE CEL ZONDER MUREN, TEMIDDEN VAN EEN ONEINDIG MOERAS VAN ONBENUL, ONBEGRIP EN BEDROG , JE DOET WAT ER IN JE AGENDA STAAT, WACHT TOT JE DOOD GAAT, EN HOOPT DAT HET DOOR DE BLIKSEM GEBEURT. En dat is niet zo maar iets persoonlijk, maar de aankondiging van twee sites : KUT WERELD.NL Hier kan je zo een beetje alle leed van de wereld vinden en op : KUT MAATSCHAPPIJ.NL Kan je weer een beetje opvrolijken. blll bll beffe beffe neuken neuken. Deze wereld is Kwalitatief Uiterst Teleurstellend.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “KUT”

  1. Ik heb de Kut wereld maar even overgeslagen *zucht* maar kutmaatschappij heeft toch wel een glimlach op mijn gezicht getoverd!

    Gewoon doorblijven gaan met ademhalen Mike, de rest volgt vanzelf! šŸ˜‰

Maak mij blij en geef reactie :D