Startlog

 

Maakt weblogs makkelijk vindbaar. En zo als jullie kunnen raden kon ik het niet laten om mijn madbello.nl daar ook in te schrijven. Maar deze site is zeker meer dan zo maar een index of startpagina. Dus misschien is dit een tip voor die gene die een blog hebben : Startlog is meer dan een startpagina met weblogs. Behalve dat weblogs gemakkelijk gevonden kunnen worden binnen een van onze 24 rubrieken, biedt Startlog webloggers ook een aantal aantrekkelijke services. Zo promoot Startlog weblogs via andere media (online én offline), zodat de weblogs nog beter bezocht en gelezen worden. Daarnaast verzendt Startlog onder haar bloggersnetwerk regelmatig (pers)berichten over uiteenlopende onderwerpen. De blogger bepaalt uiteraard zelf of hij/zij van deze services gebruik wenst te maken. Meld je weblog HIER aan.

10 gedachten over “Startlog”

  1. Thanks. Vraag me alleen wel af onder welke categorie ik mijn site moet scharen. Ik denk aan fun of persoonlijk, of gewoon dieren om recalcitrant te doen.

  2. Bedankt voor de tip!
    Ja, mijn vormgeving zal t.z.t. worden aangepast, maar nu gaat alles nog veel te moeilijk; alles wat je wijzigt moet je “duizend” keer bevestigen of weer wijzigen/herinvoeren.
    Zoals het nu is laat ik het dus nog maar even voldoende bugs om eerst pgelost te krijgen 😉

  3. Ik heb er wel een leuk filmpje gezien over een BMW, die onder water verdween. Ik zal er nog eens over denken, Madbello. Ik bedoel over dat aanmelden. Het lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk. Daarna ga ik denken en dan vraag ik mij af wat ik moet met lui, die iets willen bereiken met mijn weblog en mij voorwaarden opleggen. Nu ben ik vrij, is dat niet veel meer waard?

Reacties zijn gesloten.