Ehsan Jami Hyves geblokt

Hallo beste mensen. Wij sturen jullie dit bericht omdat we erachter zijn gekomen dat Ehsan Jami op : niet ok staat en zijn Hyves nu dus is geblokt.

Dit komt omdat bepaalde moslims die hem daar openlijk met de dood hebben bedreigd massaal met hun aanhang op de niet ok knop hebben zitten drukken.

Wij willen jullie dan ook vragen om net als ons een mail te sturen naar het hyves beheer om dit ongedaan te maken, want dit is ronduit schandalig!

Vriendelijke groet : SIOE Nederland

UPDATEEhsan Jami Hyves doet het weer.

20 gedachten over “Ehsan Jami Hyves geblokt”

 1. @Derek, of het hier alleen moslims betreft is niet duidelijk. Ik hou het op andersdenkenden en / of radicalen. Wel erg zwak om op die wijze iets proberen uit te halen door die gasten. Hyves heeft duidelijk een zwak punt en daar moet iets aan gedaan worden.

 2. @ NickN: De Telegraaf vermeld niet dat het geen actie was van Hyves, maar van mensen die Ehsan Jami de mond willen snoeren. (Drie keer raden: Moslims) Zo zie je maar weer hoe ver moslims gaan om dissidenten uit de weg te ruimen.

 3. Bedankt Mike! Het is natuurlijk wel absurd dat andere mensen jouw hyve neer kunnen halen en het is dan ook terecht dat hier gezegd wordt dat dat het probleem is met dit soort gratis blogs. Wij genieten van wordpress en we hebben nergens last van. Maar het zegt ook genoeg over hyves zowieso. De niet ok knop is gebruikt door moslims om Ehsan Jami op niet ok te zetten. Het feit dat dit mogelijk is zegt al genoeg.

 4. @ MADBELLO: Dat betekent dat elke hyves is neer te halen.

  @ jager: Neem een account op WordPress.com, zou ik zeggen.

 5. Ik vind dat meneer zelf maar moet mailen.
  Ik persoonlijk zou niks meer met hyves te maken willen hebben als ik geblokkeerd werd.

  Een eigen site is goud waard, gratis dingen heb je niet in de hand, dan zit je toch op de servers van een ander.

 6. Wat Mannie zegt vind ik een goede optie zo mailen er veel meer wellicht.
  En begrijp ik goed dat hyven ook een soort bloggen is?
  Liefs van Roos en alle liefs voor 2008.

 7. @ Redstar : Dat was de vraag van SIOE Nederland 🙂 Kreeg het vanmorgen in mijn hyves mail. Maar je moet het het alleen doen als je daar achter staat.

 8. Hmmmm, ik heb niet echt veel met jami eigenlijk, maar een mailtje kan ik wel doen als jij er om vraagt 😉

 9. @ SirCumSized : Dat is denk ik een fan site met een beheerder, maar zeker weet ik het niet al lijkt mijn met zijn 51 vrienden wel erg weinig 😉

 10. Eigenlijk zou je een standaard tekstje moeten hebben die iedereen massaal kan mailen naar hyves. Dan is dat makkelijker en zullen er meer mensen die mail sturen. Inderdaad belachelijk dat dit zomaar kan

Reacties zijn gesloten.