Infected Mushroom: de Israëlische hoop (Muziek+Video)

Mij favoriete psychedelische trance voer van Israëlische makelij. Je zou het niet verwachten maar daar kan ik intens van genieten, eigenlijk geen muziek om naar te kijken maar meer om naar te luisteren en dus komt het op video minder goed naar voren als op CD. De karakteristiek van hun stijl is het crescendo en verassende onverwachte melodieuze en klassieke elementen in en soms zeer folkloristisch, ze zijn echt zeer divers maar toch ook zo herkenbaar. Hier onder een selectie van redelijk kwaliteit wat ik op YouTube kom vinden. Hier hun officiële site en de Wiki.Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Infected Mushroom: de Israëlische hoop (Muziek+Video)”

Maak mij blij en geef reactie :D