Belastinglobby

Doe mee ! Belastinglobby is de niet-politieke community voor en door alle Nederlandse belastingbetalers. Belastinglobby is niet per definitie tegen het betalen van belasting. Belastinglobby verzet zich tegen het betalen van te veel belasting en tegen inefficiënte uitgaven van belastinggeld. Lees de vragen en antwoorden of doe mee aan de nieuwe stelling : Erfenisbelasting, ook wel successierecht of sterftaks genoemd, moet en kan direct volledig worden afgeschaft. Dat Nederlanders op een van de verdrietigste momenten in hun leven belasting moeten betalen is mensonterende lijkenpikkerij door de overheid. Nederlandse belastingbetalers betalen al inkomstenbelastingen, omzetbelasting en vermogensbelasting, naast nog talloze andere heffingen. Bij overlijden komt de overheid bij de rouwende erfgenamen voor de zoveelste keer over het zelfde geld belasting heffen. Belastinglobby.nl en een oude aanrader : ZEMBLA – Het Euro Bedrog (Video) om het erger te maken.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Belastinglobby”

Maak mij blij en geef reactie :D