Widgets

koppensneller.gifVoor de Widgets freaks onder ons. Op widgetbox.com kan je duizenden widgets voor je site aanmaken en je kan ze nog ook redelijk aan je smaak en formaat aanpassen. Daar tussen heb je genoeg geinige dingetjes in alle categorieën. Persoonlijk kan ik daar uren in snuffelen zonder iets te vinden, maar misschien is het iets voor jouw. In een paar minuten heb je er een gemaakt, script kopiëren naar je site en klaar is kees. Kijk maar : widgetbox.com Hier onder als je op ”continue reading” klikt zie je een paar voorbeelden.

Answer your visitors’ questions with this all-knowing widget.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

13 gedachten over “Widgets”

  1. @STL: Ik snap jouw vraag niet, waar het in verband staat, dit blog werkt namelijk met de laatste versie van WP 2.9.1, of bedoel je de betaalde versie van widgetbox? nooit last van van ads trouwens.

  2. En wat is jouw reden om dan niet te upgraden naar een betaalde versie, waarin je dan geen last heb van de ads die omhoog komen en tevens geen "Get Widget" vermelding eronder hebt staan..

Maak mij blij en geef reactie :D