Bewijs! Media schuldig aan het Moslim bashen

Dat zeg ik al langer maar nu zelf GeenStijl.nl levert hier het harde bewijs. Het is een kwestie van even je ogen dicht doen en alle media invloed uit je buurt te bannen en werkelijk voelen wat er om je heen is en gebeurd:
Holland Loves Muslims? Ik weet het! Het is moeilijker dan je denk, zelfs de politiek laat zich lijden door de dagelijkse berichtgeving in de media. Dus je kan je echt terecht afvragen wie hier het beleid maakt!? Rutger checkt topverhaal van de Telegraaf kapot 😉


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Bewijs! Media schuldig aan het Moslim bashen”

  1. De Telegraaf is natuurlijk ook "de stem van het volk";

    waarheidsgetrouw, integer en het maatschappelijk belang dienend? Wat loop ik nu weer te fantaseren? Ben misschien nog niet helemaal wakker?

Maak mij blij en geef reactie :D