Alles Zit Tegen

Het kan niet altijd meezitten en zonder diepe dalen geen hoge pieken. Ik overdrijf altijd, maar afgelopen dagen zijn er een paar projecten afgekeurd door de retailers van MondoTunes, Dus moest de tracks, tekst en cover art weer onderhanden nemen, zo gezegd zo gedaan maar wel een paar dagen vertraging. Plus dat morgen een verbouwing gaan beginnen, asbest verwijderd door ruimtewezens en mijn stambuis naar de riolering vervangen, en dan de boel weer opbouwen. Dat zijn allemaal dingen die je dagelijks leven behoorlijk ondersteboven kunnen zetten, en dat is niet eens het ergste, al het geregel om alles op elkaar af te stemmen met verschillende aannemers en de buren.

Maar ondertussen lekker muzikaal bezig. Een paar dagen geleden kreeg ik een tip van John Orie: synthpoplover.com. Call for remix: Loewenhertz – Wer sind Wir! Dus tussen de bedrijven door een remix in elkaar zetten, het is de eerste keer dat ik een remix doe voor iemand anders en laat staan dat het totaal niet mijn smaak muziek is, maar juist de uitdaging. Je krijgt 8 losse tracks en een midi bestand van de originele master opnamen, zo als je in de video hier onder kan zien en horen, ben benieuwd wat zij ervan vinden.

Loewenhertz remix tracks- Wer sind

Geplaatst door Mike Di Bello op dinsdag 9 mei 2017

De Remix is klaar en kan niet anders zeggen dat het zeker 10 keer beter klinkt dan het origineel! 😀 dat is mijn mening althans… maar voor het reultaat zullen jullie even geduld moeten hebben. En voor de verandering heb ik een eigen wens in vervulling laten gaan. Het zat in mijn kop en heb maar gewoon de knoop doorgehakt en een saxofoon gekocht. Had nog nooit een saxofoon in mijn hand gehad, terwijl mijn vader in de jaren 60 door Europa toerde met zijn jazzband en hij speelde de saxofoon. Dus vrijdagavond na dat DHL de saxofoon had bezorgd en ik het net uit de doos had gehaald, ben ik op Facebook LIVE gegaan om mijn vrienden aldaar deelgenoot te maken van mijn eerste noten op een saxofoon. En ik kan je vertellen dat het vies tegenviel om geluid uit een saxofoon te krijgen, maar het lukte zeker wel. Maar ik vind het een intrigerend instrument, hoe het werkt. Dus zet je oordoppen in of sla deze video over!

Het was in ieder geval een tijd geleden dat ik iets op Youtube had gezet. Acid Africa, mijn volgende singel release die over 1 maand over de hele wereld te koop zal zijn, als het maar niet weer word geweigerd. Zet je schap en geniet van deze slow-clip.