Ontharing Tips voor Mannen

Ontharingstips voor echte mannen die het goed willen doen en er goed willen uitzien. Lichaamshaar verwijderen? Daar zijn vele redenen en manieren om het te doen, maar voor welke optie ga jij, en op welke lichaamsdelen moet de bebossing verwijderd worden, borst, rug, benen, schaamstreek, wenkbrouwen of zelfs je hoofd ontharen? Dan zijn er vele mogelijkheden en misschien handig om een paar tips te weten, de do’s en dont’s voor je je zelf gaat ontharen.

Het grote dilemma voor mannen, laten zitten, nat of elektrisch scheren, hars of crème, epileren of, Lasertherapie? De handigste en mist tijdrovende methoden is:
ontharingscreme voor mannen, gewoon discreet via internet te bestellen met de nodige verzorgingsproducten, aangezien de onthaarde streken ook de nodige verzorging nodig hebben om de huid in balans te houden.

De tijd dat het scheren van lichaamsdelen buiten je gezicht om alleen weggelegd was voor vrouwen en wielrenners is nu echt wel voorbij. Je hoeft je in ieder geval nergens meer voor te schamen, behalve voor schaamhaar, nee geintje, maar! Als je tegenwoordig bij een welbevallige dame bij je eerste date van je kleren ontdoet en door de beharing je huid niet kan zien, dan heb je dikke kans dat ze een behoorlijke afknapper krijgt en waarschijnlijk gelijk ook de laatste afspraak zal zijn, dus je kan het beste voor zulke momenten je ontdoen van lichaamsbeharing. En als het achteraf blijkt dat ze het niet erg vind kan je het altijd weer laten terugroeien om haar over je zachte behaarde dons te laten aaien. Dat is in ieder geval een van de mogelijke redenen om je te ontharen.

Het voordeel van ontharingscrème is dat het pijnloos is in tegenstelling tot harsen. En ontharingscrème voor heel je lichaam kan gebruiken. Scheren kan ook, maar dan krijg je heel snel allemaal van die vervelende harde stoppels die onder je oksels en schaamsteek behoorlijk kunnen jeuken en als het tegenzit ook gaan irriteren. Laserontharing is een stuk prijziger en zeker meer dan een paar honderd euro, maar vergeet niet dat het dan ook nooit meer terugkomt, het is maar dat je het weet!

2 gedachten over “Ontharing Tips voor Mannen”

Reacties zijn gesloten.