NUjij.nl gaat 12 september uit de lucht

nu-jij-logo.gifPersbericht:Het open reactieplatform NUjij.nl zal verdwijnen er wordt een nieuwe bijdraagfunctie toegevoegd aan de apps en site van NU.nl. Daarmee wordt het eenvoudig mogelijk om een bijdrage te leveren aan het nieuws. Dat kan in de vorm van een nieuwstip, het doorgeven van een foutje of het opsturen van foto’s en video’s.

Discussiëren over het nieuws kan dus niet meer en we zullen algemene reacties die niet bijdragen aan het artikel niet meer publiceren. Met deze verandering willen we ons nog meer richten op het verslaan van het laatste nieuws, in plaats van het mogelijk maken van een discussie over het nieuws.

Met onze nieuwe dienst in onze apps en site staat de redactie directer in contact met de lezer en maken we het voor lezers die aan het nieuws willen bijdragen gemakkelijker om met ons in contact te komen. We hopen dat jij als NUjij’er NU.nl blijft bezoeken en je inhoudelijke tips en bijdrages blijft opsturen.

Nou! Dat vind ik best jammer 🙁 en GeenStijl.nl is ook niet blij: ”Wij zien dat besluit met lede ogen aan.” Huishoudelijke Mededeling voor NuJij-reaguurders. Via: NU.nl